Mijn zoektocht naar een nieuwe mobiel ben ik sinds kort begonnen. Ik ben me al een paar weken aan het oriënteren voor een nieuwe mobiel. Ik heb nu al ruim vier jaar een iPhone nu weet ik dat binnenkort (27 oktober) de nieuwe iPhone X verkrijgbaar is. Ik ben nog niet helemaal uit wat het gaat worden maar vandaag laat ik jullie wel wat ins en outs zien van de nieuwe iPhone X, kijk je mee!

iPhone 8 iPhone 8 Plus zijn natuurlijk al weer een klein tijdje verkrijgbaar maar het grote nieuws is voor alle iPhone fans is dat 27 oktober de nieuwe iPhone X verkrijgbaar is en dat exclusief bij KPN. Je hebt op de website van KPN de mogelijkheid om je in te schijven en dan word je op de hoogte gebracht zodra de iPhone X KPN de verkoop in gaat.

De nieuwe functies op de iPhone X

 • Nieuw futuristische design
 • Edge-to-edge OLED beeldscherm
 • Dag home-knop, hallo Face ID!
 • 12 Megapixel dubbele camera
 • Extra stabiel en lichtgevoelig
 • TrueDepth voor de allermooiste selfies
 • Breng emoiji’s tot leven!
 • Creëer een nieuwe realiteit
 • Draadloos muziek luisteren met Apple AirPods
 • Verbeterde stereosound speakers
 • Lekker draadloos opladen
 • Kleuren; Space-Grey en Silver
 • Besturingssysteem van de toekomst
 • iPhone X met supersnel 4G en 4G+ van KPN

Draadloos opladen

Een van de nieuwe voordelen van de iPhone 8 en iPhone X is dat ze via een draadloze oplaadstation kan opladen, overal wanneer en waar jij maar wilt. Handig want bedenk jezelf eens hoe vaak het wel niet voorkomt dat juist waar je geen mogelijkheid hebt om je telefoon op te laden, je telefoon uitvalt. Nou ik kan mezelf wel talloze momenten herinneren. Dus ik ben erg blij met deze nieuwe ontwikkeling van de iPhone X.

Mijn zoektocht naar een nieuwe mobiel

Kleuren

De iPhone X zal in de kleuren zilver, space-grijs. De iPhone 8 en iPhone Plus zijn ook in het goud verkrijgbaar. Persoonlijk had ik meer kleuren keuze gehad bij de iPhone X.

Pre-oder iPhone X bij KPN!

Vormgeving

Wat mij voornamelijk opviel van de iPhone X is de behuizing. Het scherm loopt namelijk door (iets wat je ook bij de Samsung S8 en Samsung S8 Plus terug ziet). Tegenwoordig is een mobiel allang niet meer voor alleen bellen en daar spelen de ontwikkelaars goed op in. YouTube, Netflix, Instagram en Facebook dat zijn een paar van de vele app’s die wereldwijd gebruikt worden. Deze vragen om een prachtig beeldscherm wat groot is, doorloopt. Ik vind het persoonlijk heel mooi zo kan ik tenminste op een optimale manier alles zien wat ik wil in perfecte kwaliteit. De techniek die voor het beeldscherm gebruikt worden is OLED. OLED zorgt namelijk voor diepere kleuren en OLED maakt geen gebruik van achtergrondverlichtging wat beter voor de batterij is.

Mijn zoektocht naar een nieuwe mobiel

Fotokwaliteit

Foto’s delen we dagelijks op social media daarom worden de eisen voor een goede camera steeds hogen. De iPhone X heeft een 12 megapixel dubbele camera aan de achterkant die verticaal in het toestel is geplaatst. Deze camera is hypergeavanceerd en belooft één van de beste op de markt te zijn.

Mijn zoektocht naar een nieuwe mobie

Al met al een hoop vernieuwing met een frisse kijk op de toekomst. Ik moet zeggen dat ik al bijna verkocht ben, wellicht dat mijn zoektocht naar een nieuwe mobiel hier stopt. Zodra het kan zal ik ook zelf een kijkje gaan nemen bij KPN om de nieuwe iPhone X te bewonderen en te proberen. Mocht je meer informatie willen over de pre-order iPhone X bij KPN klik dan hier.

Op 27 oktober start de pre-sale van Apple’s meest spectaculaire iPhone ooit. Schrijf je in en KPN geeft je een seintje zodra de voorverkoop start!

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe iPhone?