Het blijft vaak een eeuwige discussie: lenzen of een bril? Zelf ben ik meer een voorstander van lenzen. Daarom wil ik je in dit artikel graag wat meer informatie geven over lenzen, waarom ik een voorkeur heb voor lenzen en hoe de juiste kiest.

De een vindt de voordelen van een bril vele mate groter dan die van lenzen, en de ander denkt er juist compleet andersom over. Maar zoals ik al zei, mijn voorkeur gaat uit naar de lens.

Waarom heb ik deze voorkeur?

Zoals vele van jullie weten, ben ik dol op make-up, uiterlijke verzorging en alles wat daarmee te maken heeft. Niet alleen is het mijn werk, het is ook een grote hobby van mij. Ik vind het erg zonde om een mooie oogmake-up aan te brengen, die je vervolgens niet meer ziet vanwege een bril. Met lenzen kun je natuurlijk nog steeds prachtige ooglooks creëren. Daarnaast vind ik een bril mij minder mooi staan. Mede om bovenstaande redenen gaat mijn voorkeur uit naar lenzen.

Hoe kies ik de juiste?

Er zijn verschillende soorten lenzen: daglenzen, nachtlenzen, torischelenzen enzovoort. Het is natuurlijk van groot belang dat jij de juiste lens kiest die bij jou past. Dit is heel persoonlijk en afhankelijk van jouw oogsterkte. Je kunt je het beste laten adviseren door jouw oogspecialist, zodat je precies weet welke het beste kunt gebruiken. Wanneer je weet welke bij jou past, kun je ze gaan aanschaffen. Lenzen van Lens2day.nl zijn er in allerlei verschillende soorten. Erg prettig, want zo kun jij de precieze lenzen aanschaffen die jij nodig hebt. Wat extra handig is, is dat je ook direct kunt kiezen voor lenzenvloeistof, lenzenaccessoires en lees- en zonnebrillen. Zeker wanneer jij voor het eerst start, is dit erg handig. Zo kun jij direct een compleet pakket aanschaffen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Handtekening Jamey