Wat mij betreft mogen de kwaaltjes nu wel eens stoppen. Inmiddels zit ik namelijk al 31 weken in mijn zwangerschap. Gelukkig heb ik voor een van deze kwaaltjes een goede oplossing gevonden. Namelijk de BabyBelt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wie zwanger is, of al eens is geweest weet vast wat ik bedoel met die vreselijk irritante rugpijn. Ik word er inmiddels niet goed van. Vooral als ik even een uurtje de stad in ben geweest merk ik de rest van de avond wat ik overdag heb gedaan. Dit heeft grotendeels te maken met je houding is mij verteld. Zodra je buik namelijk groeit ga je vanzelf een andere houding aannemen. Waardoor de rugklachten heel snel al ontstaan. Ik weet er alles van!

Van Anita Maternity ontving ik een BabyBelt. De BabyBelt is speciaal ontwikkelt om je een extra steuntje in de rug te geven. De band zorgt voor net even het beetje extra ondersteuning die je tijdens je zwangerschap kunt gebruiken. Wat ik vooral weg fijn vind is dat je (mits je je gewone broeken nog aan kunt) de BabyBelt kunt gebruiken ter ondersteuning van je buik. Bij een zwangerschapsbroek zit dit al “ingebouwd” in je broek. Maar bij sommige jeans merken is dit voor mij persoonlijk een te kleine band waardoor het toch wel ideaal is als je een BabyBelt kan gebruiken. Ik heb een spijkerbroek waarvan de band naar beneden glijd doordat hij te kort is en dan mis je direct ondersteuning.

Het om doen van de band is ontzettend makkelijk. De voorkant is volledig elastisch en van een heel zacht materiaal. Deze houd je voor je buik waarnaar je de achterkant (de band) vast maakt met klittenband. Het fijne van de klittenband is dat je BabyBelt dus met je mee kan groeien gedurende je zwangerschap! De BabyBelt is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik een witte, zwarte maar er is ook een beige variant. Ze zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Wanneer je een BabyBelt wilt bestellen kun je het beste je ondergoed maat nemen, en dan een maat kleiner bestellen. Ze vallen vrij groot namelijk.

Win een BabyBelt van Anita t.w.v. €39,95!

Heb jij een extra steuntje nodig? Of ken jij iemand die wel een BabyBelt zou kunnen gebruiken? Laat dan in de comments weten welke maat je zou willen winnen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Dankzij de buikband ben ik weer een stuk mobieler! Heb of had jij ook last van je rug tijdens jouw zwangerschap?

Handtekening Jamey