I'm FABY Collection

Ik al een paar keer eerder van het merk FABY nagellakken mogen testen. Ze hebben diverse collecties uitgebracht afgelopen jaar met heel veel verschillende soorten kleuren en finishen. Ik laat jullie vandaag drie kleuren uit de I’m FABY Collection zien, de collectie is uitgekomen in de lente maar vind de kleuren zelf ook niet verkeerd voor de herfst.

Over FABY Nail Lacquer

  • De nagellakken zijn niet op dieren getest
  • Bevatten geen dierlijke ingrediënten
  • NON-Toxic
  • Een ruim aanbod (260+) aan diverse kleuren en een ruim assortiment aan verzorgings– producten voor handen en nagels.

I'm FABY Collection

I'm FABY Collection

I’m FABY Collection – Ciao Bella

Ciao Bella is een baby roze kleur, die ik persoonlijk altijd wel vind kunnen en dan voornamelijk voor in de winter. Het is namelijk een roze tint met een koele ondertoon en maakt hem zacht en fris. Ik was gelijk verkocht aan de kleur helaas was de dekking niet wat ik verwacht had. Ik heb namelijk hier op de foto vier dunne laagjes op voor een mooi dekkend effect. Hierdoor is de droogtijd ook wat langer als bij twee laagjes.

I'm FABY Collection

I'm FABY Collection

I’m FABY Collection – Un Mojito por Favor!

Deze frisse groene kleur vind ik wel echt een kleur voor de lente. Deze kleur is ook mooi te gebruiken als een basis voor een nail art. En wil je deze kleur toch gebruiken voor de herfst/winter combineer de kleur dan met een warme donkere kleuren. Un Mojito por Favor! dekte wel een stuk beter, ik had voor een mooie dekking twee dunne laagjes nodig.

I'm FABY Collection

I'm FABY Collection

I’m FABY Collection – 1st Class Ticket

Bruinkleurige nagellak doet mij altijd gelijk aan de herfst denken en daar vind ik deze ook erg mooi bij passen. De kleur zou ik vergelijken met melk chocolade, dat is waar ik de kleur het meest op vind lijken. Een leuk idee is om de kleur met een gouden of oranje accent nagel te dragen op je nagels, zo creëer je heel gemakkelijk toch een mooie herfst nail art.

I’m FABY Collection is online verkrijgbaar in de webshop van Fabyshop voor €13,oo per stuk

Wat is jouw ultieme herfst kleur voor op je nagels?