Je kunt om vele redenen een feest organiseren. Een verjaardag, jubileum, diploma, afscheid en nog veel meer. Nu kun je het bescheiden houden met een kleine samenkomst, maar je kunt er ook voor kiezen om een echt knalfeest te organiseren. In dit artikel geef ik je enkele tips om een feest onvergetelijk te maken.

Drankkeuze

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen bier, wijn en fris te schenken op je feest. Simpel en voor ieder wat wils. Maar wil je nu echt uitpakken, kies dan voor wat apartere drankjes. Verwelkom je gasten bijvoorbeeld met een glas champagne of prosecco met een framboosje erin. Of maak een heuse cocktailbar, waar je gasten (alcoholvrije) cocktails kunnen halen. Dat staat ook nog eens ontzettend feestelijk op de foto’s!

DJ of afspeellijst?

Een makkelijke manier voor de muziek, is om zelf een afspeellijst in bijvoorbeeld Spotify te maken en deze aan te sluiten op een box. Wil je er een echt knalfeest van maken? Huur dan een DJ in! Dit hoeft niet duur te zijn, want er zijn ook veel jongeren die een centje bijverdienen met het zijn van DJ. Zo kunnen je gasten zelf plaatjes aanvragen, wat zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer. Het is daarnaast ook erg makkelijk dat jij zelf geen omkijken hebt naar de muziek, waardoor jij je kunt focussen op het feest zelf!

Versiering

Verwelkom je gasten met een rode loper van Rodelopers.com. Je zult zien dat zij zich ontzettend welkom voelen en daarnaast staat het ook super feestelijk. Extra leuke tip: zet een fotograaf bij de rode loper en fotograaf iedere gast die aankomt. Zo heb jij een leuke herinnering voor later én heb je meteen een goede fotospot. Versier de feestplek zelf met ballonnen, slingers en grote gouden/zilveren letters of cijfers. Ook kun je lichtsnoeren ophangen en in de tuin bijvoorbeeld fakkels branden.

Wat mag er bij jou niet ontbreken tijdens een knalfeest?

Handtekening Jamey