Waren vroeger badpakken helemaal uit de mode en echt iets voor alleen die mutti’s…tegenwoordig zijn ze helemaal hot! Super natuurlijk, want het is heel fijn om een badpak te kunnen dragen. Die standaard sportbadpakken hebben inmiddels plaats gemaakt voor de meest mooie vormen en ontwerpen. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor een mooi en nieuw badpak, lees dan zeker even verder. Wij zetten namelijk wat mooie trends voor je op een rij!

1. Shape up!

Een shaping badpak voor dames is een geweldige aanwinst voor jouw swim essentials collectie! Hij corrigeert waar nodig en maakt dat je silhouet er fantastisch uitziet. Dit soort badpakken zijn super wanneer je bijvoorbeeld een buikje hebt. De nadruk wordt namelijk elders gelegd, waardoor het helemaal niet opvalt en jij straalt!

2. Happy colors

De zomer is een seizoen dat vraagt om kleur, ook in je badmode. Binnen bikini’s zien we het al jaren, die leuke felgekleurde items, al dan niet met een printje. Ook badpakken komen in toffe felle kleurtjes. Stap eens weg van dat zwart en donkerblauw en laat jezelf zien door voor kleur te kiezen. Je humeurtje pept er meteen lekker van op en je zelfvertrouwen ook. Mocht je dit te gedurfd vinden voor een badpak, kies dan voor een mooie kleurige kimono om eroverheen te dragen.

3. Glitter de glitter

Glitters zijn alleen wat voor de feestdagen…Grote kans dat jij daar zo over denkt, maar niets is minder waar. Ook de zomer schreeuwt om glitters, ook in een badpak. Denk bijvoorbeeld aan een gouden badpak met glittergaren. Het staat supermooi bij een gebruinde huid en het doet heel luxe aan. Wees gewaarschuwd, want je zult vast en zeker jaloerse blikken krijgen 😉

4. Printjes hier, printjes daar

De badmode van 2024 is er een van de printjes. Ook in badpakken zullen we dit gaan terugzien. Je moet hier natuurlijk van houden, maar uniek is het wel. Het is veel minder saai dan een unikleurig exemplaar en mits goed gekozen doet het veel voor je uitstraling. Kies dus eens wat anders en ga voor een vrolijk printje deze zomer.

5. Sexy!

Ook een badpak mag dit jaar lekker sexy zijn. Denk aan hoog uitgesneden badpakken, lage decolleté’s en een lage rug. Je moet er wel wat zelfvertrouwen voor hebben om dit soort badpakken te dragen, maar hé…dan heb je ook wat. Dit soort sexy badpakken zijn ook ideaal om als fashion te dragen met bijvoorbeeld een shorts. Het lijkt dan als een body. Wil je jezelf wat meer bedekken, gooi er dan een losse witte blouse overheen en klaar is jouw zomerse sexy look.