Wellicht heb je het op instagram al voorbij zien komen. We zijn namelijk vorig weekend onze lieve kleine puppy Milo gaan ophalen! Ik stel heb graag nog even aan jullie voor, lees je mee?

Dat bij mij de eierstokken aan het rammelen zijn is geen geheim. Zeker nu mijn zusje ook zwanger is rammelt het alsmaar harder. Daarnaast zitten we al een poosje na te denken over het nemen van een pup. Niet zo gek dus dat Milo nu in ons leventje is gekomen. Want met al die hormonen in mijn lijf kon ik echt niet langer meer wachten en besloten we kleine Milo in ons leven te brengen.

Via Marktplaats kwamen wij in contact met een fokker uit de buurt. Ze had een prachtig nestje met 7 week oude Cocker Spaniël x Boeren Fox hondjes waarvan er nog 3 beschikbaar waren voor adoptie. We konden de zelfde dag nog terecht om even te kijken en ons hart deed dan ook direct een sprongetje. Eenmaal aangekomen hebben we mama even ontmoet en zijn we gelijk naar de lieve pups gaan kijken. Milo sprong er voor ons direct uit en veroverde onze hartjes.

Zeg nou zelf, een choco pup met prachtig blauwe ogen dat zie je niet vaak! En hij is zo ontzettend lief, knuffelt graag, speelt leuk met je. Ik heb er nu al moeite mee om hem 10 minuten alleen te laten. Laat staan als ik straks weer moet werken. Ik heb nu een week vrij genomen om hem een beetje te trainen en hem op zijn gemak te stellen thuis. Maar dat word straks nog wel erg lastig, het liefst houd ik hem lekker dicht bij mij.

YouTube video

Milo heeft soms ook lieve hele schattige dromen. Hij droomde denk ik over water drinken? Hoe cute is dat?!
Judith (van PinkPress) heeft de dag er na het broertje van Milo opgehaald. Echt té leuk! Zo blijft Milo altijd zijn familie zien. Judith en haar gezin hebben de kleinste uit het nestje geadopteerd. Hij heet Stormy (afgeleid van de Stormtroopers uit StarWars). Stormy is ook echt zo’n schatje en samen zijn ze echt enorm lief. Het liefst liggen ze boven op elkaar te slapen haha.

Ik zal mijn best doen om jullie niet helemaal te overspoelen met puppy spam. Maar op dit moment is mijn puppy Milo echt mijn alles. De moederliefde komt echt helemaal naar boven en die eierstokken van mij maken overuren. Dat word nog wat als er een echte baby gaat komen!

Wat vinden jullie van Milo? Is het geen schatje?

Handtekening Jamey