Het is alweer bijna zo ver, de huishoudbeurs is om de hoek en ik kan niet wachten om te gaan. Judith en ik zullen er natuurlijk ook op een aantal dagen zijn, maar het lijkt ons natuurlijk ook erg leuk om een aantal van jullie te meeten! Daarom ga ik 3 mensen blij maken met 2 kaarten! Winnen? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt! 

Welke dagen we zelf naar de Huishoudbeurs gaan is nog niet zeker. Maar dat we gaan en jullie willen ontmoeten is zeker! Lekker shoppen en allerlei lekkere dingen proeven en proberen. Wat wil je nog meer? Er komt naast deze toffe winactie nog een hele leuke winactie aan voor de mensen die al een kaartje hebben voor de huishoudbeurs. Maar hier vertel ik jullie meer over wanneer er duidelijk is op welke dagen ik op de beurs zal zijn. Dus houd mijn blog zeker goed in de gaten!

huishoudbeurs

Zoals jullie allemaal weten ben ik dol op alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Voor mij is de huishoudbeurs dan ook een walhalla! Stands van World of Beauty, Trind maar ook Lingerie2go, ik kan niet wachten om lekker rond te gaan struinen over de beursvloer! En gezien ik mijn liefde graag deel wil ik 3 mensen blij gaan maken met 2 kaartjes voor de huishoudbeurs! Dus wil jij ook graag dit jaar naar de Huishoudbeurs? Volg dan onderstaande stappen en wie weet maak ik jou blij met 2 kaarten voor jou en een vriendin.

Wat moet je er voor doen? 

Volg Beauty Unboxing op Facebook
Laat weten met wie en waarom jij graag naar de huishoudbeurs wilt gaan
Tag degene met wie jij naar de beurs wilt

Over een week zal ik alle drie de winnaars bekend maken en hoop ik jullie allemaal te zien op de beursvloer!

Handtekening Jamey