Samen met Judith heb ik vorige week een top avond beleefd in de Skylounge in Amsterdam. Simone Colombo, dé make-up guru van Clarins was speciaal naar Nederland gekomen om ons tips en tricks te geven en ook te vertellen over de voorjaarstrends.

Wat is er nou mooier dan een zonsondergang bekijken vanaf de Skylounge in Amsterdam. We waren wat aan de vroege kant en konden dus nog vol op genieten van het geweldige uitzicht. Na een leuk ontvangst met een heerlijk glaasje bubbels werden we meegenomen naar het zaaltje waar we Simone Colombo mochten ontmoeten. Simone is een geweldige make-up artist en ging ons de trend van het voorjaar live laten zien.

Een van de dingen die hij zei bleef hij een aantal keren herhalen. Hij zei: doe waar je heb goed bij voelt! En dat is naar mijn idee ook wel echt de allerbelangrijkste stap. Dit merk ik ook vaak als ik foto’s ga maken met Judith. Wanneer ik out of my comfort zone ga en ik me niet op mijn gemak voel zie je dit ook direct terug op mijn foto’s. Naast deze wijze les kregen we nog een aantal goede tips mee. En voor de mensen met een droge huid zijn dit al helemaal geweldige tips!

Clarins

Gebruik voor het slapen gaan nog wat olie voor op je lippen. Zo zorg je er voor dat zowel je handen als lippen de ochtend er na weer stralen! Clarins heeft een aantal hele fijne lip oliën overigens, dus daar ga ik zeker nog even naar kijken!

Omdat ik zelf heel erg last heb van een droge huid bij mijn T-zone vroeg ik hoe hij dan een foundation zou aanbrengen omdat het er bij mij nu gewoon niet uit ziet. Ik krijg schilfers waardoor de foundation er totaal niet flawless meer uit ziet. Simone gaf me dan ook de tip om een druppel olie of een beetje dagcreme te mensen met mijn foundation en concealer. Zo droogt mijn huid wat minder uit en ziet het er natuurlijker uit. En daarnaast zou ik ook echt het “wonder serum” van Clarins moeten proberen. Maar hier vertel ik jullie een volgende keer over!

En zo lief als ze zijn bij Clarins kregen we ook een Mega goodiebag mee naar huis met alle nieuwste producten om onze eigen spring look mee te creëeren. Ik kan niet wachten om lekker te gaan spelen!

Heb jij ook een droge huid? Wat doen jij dan om je make-up flawless aan te brengen?

Handtekening Jamey