Maybelline komt met 5 nieuwe lipsticks die allemaal een prachtige matte finish hebben en perfect zijn voor het komende herfst en winter seizoen. Ik laat jullie graag de 5 nieuwe Maybelline Loaded Bolds lipsticks zien en geef ik er ook nog eens 5 weg! Kijk je mee?

De verpakking is weer zoals altijd prachtig. Een diepblauwe transparante huls in combinatie met een glanzend zilveren onderkant. Het geeft een heel mooi luxe gevoel. De kleuren van de Loaded Bolds collectie zijn prachtig donker, echt perfect voor de herfst/winter.

Maybelline Loaded Bolds lipsticks 1

De Maybelline Loaded Bolds lipsticks zijn verrijkt met bijenwas, sesamolie, vitamine E en honing. Dit merk je ook gelijk bij het aanbrengen. Ondanks dat het matte lipsticks zijn voelen mijn lippen absoluut niet droog en trekkerig aan. Ze brengen heel makkelijk aan en hebben een prachtig pigment. Over de houdbaarheid ben ik niet helemaal tevreden, mijn favoriete matte lipstick blijft namelijk makkelijk 7 uur goed zitten. Dat is met deze helaas niet. Wellicht als ik de lipprimer van Make-up studio er eerst onder doe? Dat ga ik binnenkort nog eens even proberen.

Maybelline Loaded Bolds 212

image

882 Fiery Fuchsia, een prachtig felle fuchsia tint

SAMSUNG CAMERA PICTURES

image
885 Midnight Merlot, een donker rood/paars tint

SAMSUNG CAMERA PICTURES

image
886 Berry Bossy, een hele mooie donkere paarse tint

image

SAMSUNG CAMERA PICTURES

887 Blackets Berry, een mega donker paarse tint

SAMSUNG CAMERA PICTURES

image
889 Wickedly White, een spierwitte kleur voor een ombre of intensiveren van een tint.

Persoonlijk draag ik nooit hele heftige kleuren. Toch vind ik de Maybelline Loaded Bolds lipsticks echt prachtig voor de herfst en winter. Ik denk dat ik vooral de kleuren 882 en 886 vaak zal dragen. De Wickedly White zal bij mij snel in de prullenbak verdwijnen ben ik bang. Maar goed, ik ga natuurlijk eerst nog even proberen een ombre te maken.

Zoals ik al zei heb ik nog eens super leuk nieuws! Ik geef namelijk deze complete Maybelline Loaded Bolds collectie ook nog eens weg aan iemand! Wil jij kans maken op deze 5 Maybelline lipsticks t.w.v. €57,45!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat moet je doen?
– Like BU op Facebook, twitter of instagram
– Deel de winactie op 1 van deze kanalen
– vergeet niet Beauty unboxing te taggen zodat ik je deelname kan zien.

Ik zou het ook erg lief vinden als je nog wat vrienden en vriendinnen tagged in de winactie! Ik zal over 2 weken de winnaar bekend maken van de prachige Maybelline Loaded Bolds lipsticks. De Maybelline Loaded Bolds lipsticks zijn verkrijgbaar voor €11,49 per stuk.

Welke kleur van de Maybelline Loaded Bolds lipsticks spreekt jou het meeste aan?

Handtekening Jamey