Matte lipsticks zijn mijn favoriet als het gaat om lipsticks. Helaas zijn velletjes en oneffenheden wel snel zichtbaar met een Matte lipstick. Maar vandaag laat ik jullie zien hoe ik toch de Perfecte matte lippen maak met Make-up Studio! Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om mijn gezicht mooi egaal te maken gebruik ik altijd een primer. Persoonlijk vind ik de Wonderblur van The Body Shop erg fijn. Ik gebruik hem soms ook stiekem op mijn lippen en oogleden en dat werkt in principe prima. Maar sinds kort heb ik de speciale Lip Primer van Make-up Studio en ik merk echt een verschil!

make-up studio 3

De Lip Primer van Make-up Studio komt in een strak compact zwart doosje met het welbekende gouden logo. In de compact zit een spiegeltje en de primer. De primer breng je aan met je vingers en is heel neutraal van kleur. Ik merk gelijk dat mijn lippen zacht en egaler aanvoelen. Zodra je een lipstick aanbrengt zie je ook een stuk minder streepjes en dergelijke. En daarbij komt dat je lipstick ook veel beter en langer blijft zitten!

make-up studio 2

Ik ken Make-up Studio nog niet zo heel erg lang maar wat ben ik in die korte tijd een grote fan geworden zeg! De kleuren lipstick die ze hebben zijn echt prachtig en ontzettend goed gepigmenteerd. Bijvoorbeeld de Matte lipstick Foxy Fuchsia. Deze heb ik tijdens de persdagen gekregen en sindsdien ben ik helemaal verliefd. Een echte knal kleur die ook nog eens mat is, wat wil je nog meer!

make-up studio 1

Hopelijk vond je het leuk om te zien hoe ik zorg voor perfecte matten lippen en heb je er zelf ook wat aan! Mocht jij nog tips hebben om perfecte matte lippen te krijgen laat dat dan zeker even weten in de comments!

Ben jij ook zo gek op prachtige matte lipsticks?

Nieuwehandtekening