Wij konden wel wat extra handen gebruiken bij de grote voorjaarsschoonmaak. Helpling bood hierbij de hulp die we zochten. Onze ervaring zullen we in dit blogartikel met jullie delen. Lees je mee?

helpling 1

Middels de website van Helpling konden wij heel eenvoudig aangeven op welke dag en welk tijdstip wij een schoonmaakhulp bij ons wilde laten helpen. Zaterdag om 13.55 stond daar Wendy voor onze deur en klaar om snel aan de slag te gaan. Wij gaven aan bij Wendy welke schoonmaakactiviteiten wij van haar verwachten en zonder enige verdere hulp ging zij aan de slag.

IMG_7446

Ze begon in de badkamer en heeft daarnaast de toilet, berging, deurklinken en twee slaapkamers gedaan. Alles ging bijzonder snel en dat was erg prettig om te zien. Aan de andere kant wilden wij eigenlijk dat alles zeer grondig zou gebeuren, maar dat moet je van te voren aangeven en dan is dat natuurlijk mogelijk.

IMG_7447

Voor de investering die een huishoudelijke hulp via Helpling met zich meebrengt is het zeker waard De hulpen worden door Helping uitgebreid gescreend en hebben minimaal 2 jaar ervaring. Hierdoor weet je dat de hulpen betrouwbaar zijn. Ook de website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

De hulpen van Helpling zijn gemotiveerd om hard te werken en goed schoon te maken, omdat de klant een beoordeling kunnen achterlaten. Wendy was heel vriendelijk en ging goed met onze kinderen om. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel en wij gaan dan ook zeker Helpling vaker inschakelen! Als wij de schoonmaakhulp van Helpling een cijfer moesten geven dat zou dit een 8.5 zijn. Waarbij wij verwachten dat wanneer je dezelfde schoonmaakhulp vaker laat langskomen en je daardoor elkaar beter leert kennen, dat dit cijfer naar een 9 zou kunnen gaan.

Helpling, bedankt!

handtekening jessica