Als vervolg op mijn vorige zomerklaar artikel heb ik ook een paar leuke tips om je voeten zomerklaar te maken. Dus heb je een beetje last van eelt of heb je last van ruwe voeten? Lees dan snel verder!

Zodra het warm genoeg is gaan bij mij de laarsjes in de kast en komen de slippers uit de kast! En tja, daar horen natuurlijk wel mooie voeten in. Omdat ik zelf helaas wel een beetje last heb van eelt (vooral na de winter) vind ik het erg belangrijk om dit eens in de zoveel tijd mooie te verwijderen. Voorheen deed ik dat met een soort rasp. Maar sinds ik de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry heb wil ik nooit meer wat anders.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Scholl Velvet Smooth Wet & Dry is een oplaadbare voet vijl die zowel op een droge als natte huid te gebruiken is. Erg fijn als je het mij vraagt want een droge huid vijlen kan soms behoorlijk pijn doen. Wat ik zelf graag doe sinds ik deze voet vijl van Scholl heb is na het douchen (als mijn voeten nog een beetje zacht en vochtig zijn vijlen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarna gebruik ik de speciale voeten serum van Scholl om mijn voeten goed te hydrateren. De crème bevat hyaluronzuur + groene kaviaar + Pentavitin ingrediënten die perfect zijn voor de verzorging van de droge huid. Wat ook erg fijn is is dat deze crème gelijk goed intrekt en niet vet aanvoelt. Mijn voeten zijn dan gelijk zo zacht als baby billetjes. Om dat zachte gevoel te houden gebruik ik ook eens in de zoveel tijd een speciaal voeten masker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik gebruik dan de Changing U Magic Foot Peeling Shoes van TonyMoly. Zoals je op de verpakking al kan zien is het een soort sheet masker peeling voor je voeten. Je doet de speciale schoentjes aan en die laat je dan voor ongeveer een uur tot anderhalf uur zitten. Binnen de kortste keren zul je een beetje velletjes gaan zien en laat er een laagje van je huid los. Dit klinkt heel eng maar het zijn eigenlijk alleen maar de dode huidcellen die er af komen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry – €49,99
Scholl Smooth Serum Voetcrème – €7,99
TonyMoly Changing U Magic Foot Peeling Shoes – €

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nou mijn voeten zijn helemaal zomerklaar! Nu nog een mooi kleurtje uitzoeken voor op mijn teennagels!

Nieuwehandtekening