Marc Jacobs Daisy love Sunshine

Als ik ergens blij van word is het wel parfum! Voor elke gelegenheid heb ik dan ook wel een geschikte geur. Marc Jacobs Sunshine is de nieuwste variant uit de Daisy lijn. Verpakt in een vrolijke zonnige gele flacon. Hiermee kom je de zomer wel mee door!

Marc Jacobs Daisy love Sunshine

Over Marc Jacobs Daisy Love Sunshine

Deze nieuwste geur van Marc Jacobs word omschreven als helder en zonnig. De nieuw geur Daisy Love Sunshine neemt je mee naar de happy place! De geur is begin van de lente gelanceerd maar ik vind het meer een zomer geur.

Marc Jacobs Daisy love Sunshine

De flacon

De parfum zit in een geel doorzichtige flacon waar je gewoon gelijk heel vrolijk van word toch! De dop is voorzien van gele siliconen bloemen met gouden details.

Marc Jacobs Daisy love Sunshine

De geur

De geur vind ik heel vrouwelijk en sensueel. Het geeft me vooral een zomers gevoel deze geur waar ik gelijk heel blij van word! Hij is iets wat poederig waar ik zelf wel erg van houd.

De noten

Zonnige goudsbloem is gehuld in de stralende warmte van witte houttonen terwijl witte aardbei een sappig accent verleent

De topnoten uit de geur zijn; mandarijn, guave en rode bes. Vooral als je de parfum net opgespoten hebt ruim je goed de mandarijn.

De hartnoten zijn; lelietje van dalen, Lychee en Violet.

En de basis is Houtennoten en muskus, wat de geur wel wat zwaarder maakt dan dat je van een lente/zomer geur zou verwachten vind ik.

Marc Jacobs Daisy love Sunshine

Conclusie

De geur blijft de gedurende dag goed zitten, aan de einde van de dag ruik ik hem nog steeds. Het is een geur die ik zeker nu vaker erbij pak nu het zonnetje lekker buiten schijnt en de tempraturen omhoog gaan.

Marc Jacobs Daisy love Sunshine is verkrijgbaar bij de meest luxe parfumeriën zoals Parfumerie Douglas voor €56,10 50ml en 75ml is nu verkrijgbaar voor €61,20

Wat is jouw favoriete lente/zomer geur van dit moment?