Louis Widmer Huidverzorging

Een tijd geleden kreeg ik een heel leuk pakketje binnen van het verzorgingsmerk Louise Widmer. Ik had het merk wel gezien bij verschillende drogisterijen maar nog niet eerder gebruikt. Afgelopen twee maanden is daar verandering in gekomen en heb ik 6 producten van Louis Widmer Huidverzorging voor jullie getest. Benieuwd naar mijn ervaring?

Louis Widmer Huidverzorging

Over Louis Widmer Huidverzorging

Een leven in teken van de huid, is het uitgangspunt van het merk wat door Louis Widmer en zijn zoon 1960 op de markt werd gebracht. De oprichters zijn gefacineerd door de complexheid van de huid, immers is de huid onze grootste orgaan en tal aan functies. Deze facinatie bestaat tot de dag van vandaag nog steeds bij het merk. Daarom is er van het reinigen van de huid tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten een ruim aanbod aan producten.

De meeste producten van Louis Widmer zijn zowel licht geparfumeerd als 100% zonder parfum verkrijgbaar.

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Doucheolie

Als ik ergens gek op ben dan zijn huid olies. Dat komt omdat ik over mijn hele lichaam last ondervind van psoriasis. Het merk alleen al sluit perfect aan op de behoefte van mijn huid. Deze doucheolie was dan ook gauw op en ohhh wat vond ik hem fijn!

De doucheolie verzorgt direct en is perfect voor de droge en gevoelige huid. Er zit in het product panthenol en bisabolol in, twee ingrediënten die de geïrriteerde huid verzachten.

De doucheolie breng ik aan met mijn handen in plaats van een spons. Ik was namelijk bang dat er anders te veel product verloren zou gaan in de spons in plaats van op mijn huid, omdat het nogal vloeibaar is. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid en masseer het zachtjes in. Het voelt gelijk zo aangenaam en fijn aan op de huid. Vervolgens spoel ik het af. Er blijft een zacht olielaagje op de huid zitten. Daardoor is daarna een eventuele andere verzorging voor de huid niet nodig. Het trekt goed de huid is en je voelt en ziet vrij snel resultaat.

 

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray met parfum

Na een douche of bad kan je huid wat trekkerig voelen of je huid heeft behoefte aan extra verzorging en hydratatie, dan kan ik je deze huidolie in een spray vorm aanraden. Het is een droge olie en trekt snel in en heeft gelijk je huid een boost! Ik gebruik hem als in de avond voor het slapen gaan.

De olie bestaat uit plantaardige ingrediënten van zeer hoge kwaliteit. Verrijkt met o.a. Vitamine A en E, Bisabolol, het actieve bestanddeel van kamille, vermijdt irritaties.

De olie kan je makkelijk sprayen direct op de huid of in je handpalm en dan aanbrengen op de huid. De olie maakt de huid zacht en soepel. De spray is ook goed te gebruiken bij baby’s en kinderen.

Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray met parfum is o.a. online verkrijgbaar bij newpharma voor €15,67 150ml

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk Zonder Parfum

Deze heerlijke lichaamsmelk is special ontwikkelt voor mensen met een droge, geïrriteerde huid die vaak rode vlekken vertoont. Het product voelt licht en romige aan en trekt snel de huid in. Het gaat uitdroging van de huid tegen. Als ik het aanbreng in de ochtend dan voel ik nog steeds dat zachte en gehydrateerde gevoel eind van de dag. De roodheid van mijn huid door de psoriasis word minder en ook de schilfers en jeuk nemen af. Wat dat betreft is dit echt een goed product voor mensen met een huidaandoening. Deze kan je ook gebruik voor baby’s en kinderen.

Remederm Lichaamsmelk is verrijkt met Jojobaolie, Vitamine E, panthenol, Carbamide (ureum): 5%.

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk Zonder Parfum is o.a. online verkrijgbaar newpharma voor €14,17 200ml

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Créme Fluide (zeer droge huid)

Remederm Crème Fluide beschermt, verzorgt, hydrateert en regenereert de huid. En is daarom ideaal voor baby’s, kinderen en ouderen. De crème verzorgt en versterk de barrièrefunctie van de huid. De crème is gemaakt van een combinatie van water en olie en is semi- vloeibaar. En daarom geeft hij die hydratatie die de huid nodig heeft.

Ik gebruik het na het douche en masseer het met een ronddraaiende beweging in op de huid. Mocht je huid er behoefte aan hebben kan je het meerdere keren per dag aanbrengen. Ik heb hem zelf twee keer gebruik. Nu gebruikt mijn dochtertje hem na het douchen. Vooral haar beentjes zijn door de kou wat ruwer en gevoeliger.

Louis Widmer Remederm Créme Fluide is o.a online verkrijgbaar bij newpharma voor €14,17 200ml

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair (zonder parfum)

Een droge en gevoelige huid is vaak een teken dat zijn zelfbeschermend vermogen heeft verloren. Daardoor krijg je vaak jeuk en rode vlekjes. De Zilver crème is daar de ideale oplossing voor. Het is speciaal ontwikkelt voor de extreme droge en gevoelige huid. Ik pas deze crème alleen toe op de plekken waar ik psoriasis heb, zoals ellebogen, knieën en voeten. Het droge en trekkerige gevoel verdwijnt meteen en hoelang ik het gebruik des te minder word de roodheid van mijn huid.

Remederm Zilver creme is verrijkt met o.a. Vitamine E en A, Panthenol, Carbamide/ ureum, Jojobaolie en Biostimulatoren. Allemaal ingrediënten die de huid weer zacht en spoel maakt.

Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair is o.a. online verkrijgbaar bij newpharma voor €12,67 75ml

Louis Widmer Huidverzorging

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème (zonder parfum)

De Remederm Lichaamscrème is een veelzijdig product. Het geeft namelijk de huid bescherming, verzacht, hydrateert en regenereert de huid. Vooral een crème die ik fijn vind om te gebruiken in de koude wintermaanden. De crème zorgt er namelijk voor dat de huid op langer termijn door welke invloeden dan ook niet uitdroogt.

Ook is dit product goed te gebruiken bij baby’s, kinderen en ouderen en tijdens de zwangerschap om striemen te verminderen. Voor de baby’s kan het verzachtend en helend werken tegen luieruitslag. Je kan het één of twee maal per dag aanbrengen op de huid. Ik heb het gebruikt voor de uitslag in het gezicht van mijn dochtertje. Na twee á drie dagen smeren zag je aanzienlijk de uitslag afnemen. Wij noemen dit nu onze wonderzalf!

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème is o.a. online verkrijgbaar bij newpharma voor €8,25 75ml

Louis Widmer Huidverzorging

Wat een fijne en uitgebreide lijn. Ik ben echt heel erg te spreken over het merk, de werking en de resultaten. De producten doen wat het ze moeten doen. Zijn heel zacht voor de huid en herstellen zichtbaar. Zeker voor kinderen, baby’s en mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid kan ik dit aanraden.

Ben jij al bekend met de producten van Louis Widmer?

Louis Widmer Remederm Huidverzorging