Over het merk L’Occitane had ik al veel gehoord en gelezen en ik moet zeggen ik was wel erg nieuwsgierig naar hun producten. Ik vind merken met een verhaal achter hun producten altijd heel erg interessant en was ook super enthousiast om voor jullie de L’Occitane Happy Cherry Eau de Toilette & de bodymilk te gaan testen! Lees je mee wat ik er van vond?

Het merk L’Occitane

Dit typische Franse merk vind haar oorsprong in de Provence. Ze stoppen al het beste uit deze regio in hun producten wat zorgt voor een stralende schoonheid. Ook zetten ze zich in om de schoonheid van de natuur te behouden. Dit doen ze door duurzame voorzieningen en nauwe samenwerkingen met landbouwers en plukkers op de velden. Wat ik ook leuk vind aan dit merk is dat het constant opzoek is naar vernieuwingen en het zo super up to date blijft.

L’Occitane Happy Cherry Eau De Toilette

Een Eau de Toilette geur is vaak wat frisser dan een Eau de Parfum. Een Eau de Toilette geeft eigenlijk altijd in het begin een frisse explosie van de geur af. Naarmate hij langer op de huid zit neemt de sterkte van de geur af. Ik vind een Eau de Toilette ideaal voor de zomer omdat deze vaak heerlijke frisse en fruitige geurtonen bevatten wat ik echt bij het zomer seizoen vind passen. Deze geur bevat als topnoten, Kersen, Fresia en zwarte bes. De hartnoten in deze geur zijn Lelietjes-van-dalen en Kersenbloesem. En als laatst bevat deze geur als basisnoten Braziliaans rozenhout, amber en musk. Het is echt een hele lekkere gangbare geur wie bij wel dames en jonge meiden in de smaak zal vallen door zijn heerlijke fris zoete geur. Deze Eau de Toilette bevat 50 ml en kost €39.

L’occitane Happy Cherry Bodymilk

Wist je dat als je een body of douche product gebruikt van dezelfde geur je de geur veel langere blijft ruiken? Dit noemen ze laagjes parfumeren. Het beste zou zijn dat je eerst lekker gaat douchen met de douchegel van de geur welke je die dag wilt dragen. Daarna verwen je jou huid heerlijk met een body product en dan als laatste stap breng je de geur aan. Zo heb je veel langer plezier van de geur op je huid en verwen je tegelijkertijd ook nog eens jou huid met het heerlijke verzorgende body product wat je hebt aangebracht. Deze L’Occitane Happy Cherry Bodymilk is ideaal geschikt voor een normale tot licht droge huid. De lotion word lekker snel opgenomen door de huid en laat geen plakkerig laagje achter wat ik als erg prettig ervaar! Ook deze bodymilk heeft dezelfde lekkere fris/fruitige geur welke de Eau de Toilette ook heeft! Hij werkt ook lekker hydraterend op de huid. Deze voelt na het aanbrengen van de bodymilk heerlijk zacht en gevoed aan. Deze flacon bevat 250ml en is te koop voor €24.

 Verpakking en verkrijgbaarheid

Deze geur van L’Occitane Happy Cherry is al ontwikkeld in het jaar 2007. Wat er nu anders aan is dan de geur uit 2007 is dat de flacon een geheel nieuw uiterlijk heeft gekregen. Het nieuwe jasje van deze geur is tot stand gekomen met illustratrice Iris de Moüy. Hij ziet er echt prachtig uit met een mooie gedetailleerde bloesemtak op zowel de geur flacon als op de flacon van de bodylotion. Je kan beide producten aanschaffen op de website van L’Occitane.

Hebben jullie ook een favoriete zomer geur ?

L’Occitane Happy Cherry | Eau de toilette en Bodymilk