LEDR kraft Paper Roller(1)

Op dit moment zijn de Karft Paper Rollers helemaal hip en een musthave voor in je huis. Ze zijn erg handig voor in de keuken om je boodschappen op te schrijven of voor in de speelhoek zodat je kind(eren) lekker kunnen tekenen. Ik heb er sinds kort één van LEDR en voornamelijk mijn dochter gebruikt hem voor haar kleine kunstwerken. Vandaag vertel ik je meer over de LEDR Kraft Paper Roller, lees je mee?

LEDR Kraft Paper Roller

Kraft Paper Roller

Een opkomende hype is toch wel de Kraft Paper Rollers. LEDR heeft hier dan ook een groot assortiment in. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Het materiaal is roestvrij staal. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en wit.

Naast dat LEDR de Kraft Paper Rollers verkopen hebben ze in hun assortiment ook nog; boekenlamp, letterborden en Patio Lichtslinger.

LEDR Kraft Paper Roller Inhoud

Inhoud Kraft Paper Roller

De LEDR Kraft Paper Roller word verzonden incl. papieren rol van 20 meter. Dit wist ik niet dus ik had ook nog een extra papier rol erbij besteld van 50 meter. Alles wat je nodig hebt om het frame te bevestigen zit erbij; schroefen en pluggen. Ik heb systeem is heel makkelijk op te hangen. Ik heb het zelf opgehangen en eigenlijk spreekt alles voor zich. Je maakt het frame aan 6 punten vast in de muur en zit dus goed stevig aan de wand.

Maten Kraft Paper Roller:

LEDR Kraft Paper Rolller eigen samenstelling

Mijn persoonlijke samengestelde Kraft Paper Roller

Ik heb gekozen voor een wit frame omdat dit perfect in mijn interieur past. Ik heb de maat L gekozen, perfect formaat voor kinderen om op te tekenen. Als extra optie heb ik er een wooden shelft bij uitgezocht. Hierop kan je mandjes en tekenen spullen op kwijt. De wooden shelft is ook in zwart, wit en groen verkrijgbaar en in 5 verschillende maten.

De Wooden shelf is verkrijgbaar bij LEDR voor €7,99

LEDR Kraft paper roller tip

TIP

Het stylen van de Kraft Paper Roller vond ik natuurlijk weer het leukste om te doen. Aan de zijkant van de Paper Roller heb ik kleine wasknijpers bevestigd, zodat ik of mijn dochter daar foto’s of kaartjes aan kan maken bevestigen of belangrijke afspraken. Zo maak je het gelijk wat persoonlijker.

LEDR Kraft Paper tekenen

Bovenop de wooden shelf heb ik een mandje neergezet met teken spullen, wel zo makkelijk als schijfgerei in handbereik is. Je kan op het papier schrijven met pen, potlood, stiften en zelfs krijt zoals je hierboven kan zien. Aan de onderkant zit een klein frame met een kartelrand, hierdoor kan je makkelijk en netjes het papier afschuren.

LED Paper Kraft rol eind

Ik ben helemaal verliefd op de Kraft Paper Roller! Naast dat ze praktisch en voor vermaak zorgen, vind ik het ook erg gezellig in huis staan. Wij zullen er in ieder geval genoeg tekenplezier mee hebben!

 

 

 

Ledr Kraft paper roller Pin