Onlangs kwam ik in contact met Elise van Dyona. De webshop Dyona staat bekend om prachtige edelstenen. Misschien wist je het al maar edelstenen zijn krachtig en vol met energie zo ze een kunnen een helende werking hebben. Ik ben er zelf vanaf mijn jeugd al mee bekend en sinds afgelopen jaar heb ik meerdere edelstenen in huis. Ik was erg blij dat ik hieraan de witte zoutsteenlamp mocht toevoegen. En het leukste is dat ik er ook één mag weggeven. Benieuwd naar de werking van een zoutsteen en hoe je kans kan maken, lees dan gauw verder!

Witte Zoutsteenlamp

Dyona

Elise is de oprichter van Dyona en samen met een klein team en lieve kantoorhond Pip runnen ze de webshop en geven leerzame cursussen. Elke steen word met aandacht en liefde met de hand uitgezocht en geplaatst in de webshop. Dat betekend dat je altijd de mooiste edelstenen in huis krijgt.

Dyona geeft tools om meer mindful en spiritueel te leven. De manier van Dyona is om spiritualiteit nuchter te benaderen en dat is ook mijn instelling en kan mij hier helemaal in vinden. Ik denk dat je zelf goed kan aanvoelen wat je prettig vind hierin.

De cursus die Dyona o.a. geeft is vertrouwen op je intuïtie. Intuïtie is ook wel herkenbaar als je onderbuik gevoel als je er iets niet klopt of juist heel positief is.

Witte Zoutsteenlamp

De kracht van edelstenen

Edelstenen hebben een ondersteunende kracht en zijn ook energie. Zo heeft elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke werking. En kan je je eigen stenen samenstellen die bij jou het beste passen. Ik heb zelf in de slaapkamers en woonkamer de Gouden Driehoek. Dat is een combinatie van Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Elke steen met hun eigen werking en elkaar aanvullen. De Gouden Driehoek zorgt voor optimale positieve energie en is aan te raden om elke ruimte hiervan te voorzien.

Witte Zoutsteenlamp

Inhoud Zoutlamp Wit

Ik ontving de zoutlamp goed verpakt in huis. In milieuvriendelijk schuim met prachtige flyers op eco-papier, want ook hier word aan de natuur gedacht.Bij het openen zag ik daarin het snoer en zelfs een lampje erbij, wat een service! Dat had ikzelf namelijk niet in huis of aan gedacht dus dat kwam goed uit. De lamp is erg makkelijk aan te sluiten en het spreekt eigenlijk voor zich. De lamp weegt ongeveer 2 tot 3 kilo.

Witte Zoutsteenlamp

Witte Zoutsteenlamp

Witte Zoutsteen

De lamp heeft als eigenschap/kracht om voor positieve energie te zorgen. De zoutsteen creëert rust en positiviteit in de ruimte waar je hem neerzet. Omdat ik thuiswerk breng ik veel tijd door in mijn woongedeelte en heb er daarom voor gekozen om de witte zout steen in de woonkamer neer te zetten. Maar is ook heel mooi om te stylen in je slaapkamer als nachtlampje. Het licht is helder wit en toch sfeervol omdat de lamp compact.

Volgens wetenschapper hangt onze positieve en negatieve energie samen met ionen in de lucht. Te veel ionen kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Doordat het zout reageert met de energie in de lucht kan deze daarbij ondersteuning geven. Daarnaast werkt o.a. de zoutsteen goed tegen huidaandoening zoals eczeem en psoriasis.

Witte Zoutsteenlamp

Vormgeving

Elke zoutsteen heeft zijn eigen unieke vorm. Zoals ik in het begin al zei is dat elke steen met de hand word uitgezocht. En naast de positieve werking van de zoutsteen is het ook een prachtige vormgeving en zal zeker in elk interieur passen.

Witte Zoutsteenlamp

Winactie

En nu natuurlijk het aller leukste! Ik mag namelijk een witte zoutlamp weggeven via het Instagram account van jamey.nl

Hoe maak je kans:

  • Volg het account van Jamey.nl @Dyonacrystal en wonen.met.lef op instagram
  • Tag twee vrienden die deze winactie niet mogen missen
  • Voor extra kans deel deze winactie in je stories en tag ons beide

De winactie loopt t/m 28 maart en de winnaar word bekend gemaakt op ons Instagram account. Succes!

Witte Zoutlamp is verkrijgbaar bij Dyona voor €24,95