IK Skin Perfection is een heerlijk skincare merk dat nu met iets nieuws komt voor je huid. Ze hebben namelijk een complete range serums die je met elkaar kunt layeren. Mocht je je nu afvragen wat layeren is, het is niets meer dan combineren. Je kunt dus meerdere serums over elkaar heen dragen, zodat je helemaal voldoet aan jouw huidbehoefte. Welke serums wij ontvingen en wat ze doen lees je in de blog van vandaag!

De serums IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection draait het allemaal om het oplossen van huidproblemen. Hun nieuwe serum routine sluit daar perfect bij aan. De serums hebben allemaal een eigen werking en werken naar het oplossen van bepaalde huidproblemen en -behoeften. Omdat je ze tegelijkertijd kunt inzetten (layeren dus) haal je het beste eruit. Het grote voordeel hiervan is dat je jouw huid verwent met pre- en probiotica en zo eventuele problemen effectief aanpakt. Combineer ze dus voor een optimaal resultaat. Wil je ze liever solo gebruiken? Ook dat kan. Wij kregen het Glycol Acid+ serum, het Hyaluron+ serum en het Microbiome+ serum. Deze mix is ideaal voor deze tijd van het jaar. Ook zat er de Prebiotic spray mist bij.

Prebiotic Spray Barrier Biotic Mist

Na het reinigen van je huid is het belangrijk om eerst deze mist aan te brengen. Hiermee zorg je er namelijk voor dat de serums die je erna aanbrengt nog beter door de huid kunnen worden opgenomen. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat dit betekent dat het resultaat dan nog doeltreffender is. De mist is zeer fijn waardoor je hem makkelijk aanbrengt en hij goed droogt. De formule versterkt de huidbarrière en verzacht en kalmeert. De mist komt in een sprayflacon van 75 ml. en kost €24,95.

Hyaluron+ serum

Het Hyaluron+ serum is ideaal om overdag te gebruiken. Het geeft de huid een boost aan hydratatie en je krijgt er die mooie natuurlijke glow van. Wanneer je wat meer weet over de beauty ingrediënten weet je dat hyaluronzuur uitermate geschikt is voor die hydratatie boost en het ook dikwijls wordt ingezet bij anti age producten. Daarom is het uitermate geschikt voor de huid waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Elke huid kan dit serum smeren, de huid hydrateert lekker en krijgt een wat liftend effect. Het serum is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten: 3ml. kost €7,85, 10 ml. €17,94 en 50 ml. €65,95.

Glycol Acid+ serum

Het Glycol Acid+ serum is een AHA Stimulating serum op basis van 15% glycolzuur. Glycolzuur heeft een huidverbeterende werking en is dus zeer geschikt voor mensen met een huid die last heeft van onzuiverheden. Het serum verbetert de algehele huidconditie en helpt bij de aanpak van verschillende huidproblemen. Omdat het een zuur is moet je wel rekening houden met de zon, maar nu in het najaar en de winter vormt dat geen probleem en kun je het met gemak gebruiken. Ook dit serum is verkrijgbaar in 3 ml. voor €8,35, 10 ml. voor €19,95 en 50 ml. voor €76,95.

Microbiome+ serum

Het Microbiome+ serum bevat een pre- en probiotica formule die de huid in balans brengt en herstelt voor een gezond en gebalanceerd microbioom. Het serum versterkt de huidbarrière en verbetert de huidstructuur en kwaliteit. Daarbij hydrateert het fijn en beschermt het je huid ook nog eens tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slechte actieren en UV-straling. Dit serum is voor elke huid geschikt die een beetje hulp uit een flesje nodig heeft om weer te stralen en zichzelf te zijn. Een flesje van 3 ml. kost €8,-, 10 ml. €18,95 en 50 ml. €69,95.

Het layeren van deze serums werkt perfect en heel fijn is dat je zo verschillende combinaties kunt maken in de werking van de producten. De serums en de spray mist zijn verkrijgbaar via www.ik-skinperfection.nl. Naast de genoemde serums zijn er nog meer serums uit deze collectie verkrijgbaar.