Eigenlijk koop ik ieder seizoen wel nieuwe schoenen, vooral in de zomer en in de winter mag een nieuw paar niet ontbreken. Ik vind het leuk om met de trends mee te gaan, vandaar dat ik in de schoenentrends van aanstaande winter ben gedoken. In dit artikel lees je daar meer over.

Boots

De stoere boots zie je vrijwel het hele jaar door weer terugkomen in de winkels. In de zomer worden ze gedragen naar een festival of onder een jurkje om de outfit stoer te maken. In de winter zijn boots vaak functioneler en zorgen ze voor warmte en het afstoten van water/vuil. Wil je daarnaast boots waar je de hele dag op kan lopen zonder zere voeten? Kijk dan eens naar de boots van Panama Jack. De boots zijn stoer, stijlvol en van een goede kwaliteit waardoor ze heerlijk lopen. De moeite waard om eens te proberen!
Tip: Panama Jack heeft ook boots voor heren, fijn als je partner ook op zoek is naar een nieuw paar schoenen!

Hoge laarzen

Waar ik zelf altijd graag enkellaarsjes draag, zijn dit seizoen de hoge laarzen een echte musthave. Met hoog, bedoelen we ook echt hoog. Tot aan de knie! Hoge laarzen zijn naast trendy, ook heerlijk warm in de winter. Zeker wanneer jij van de jurkjes of rokjes bent, zo hebben je benen wat meer warmte. Wanneer je hoge laarzen wil aanschaffen, dien je wel rekening te houden met je kuiten. Merken die hoge laarzen aanbieden hebben regelmatig ook verschillende kuitwijdtes, zodat je altijd een laars kan kopen die goed zit. Ik zou zelf aanraden om hoge laarzen te passen in de winkel, i.p.v. online bestellen.

Regenlaarzen

Om in de laarzentrend te blijven, ook regenlaarzen zijn een echte hit dit najaar. Functioneel en stijlvol dus. Ik hoor je denken: ‘is dit echt een trend?’. Ja, ze werden zelfs gespot bij het modehuis Chanel. Wanneer je houdt van een makkelijke schoen, is deze trend dus echt wat voor jou. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het liever houd bij een stoere boot van Panama Jack, maar ieder haar eigen ding!

Eenvoudige / retro sneakers

Voorgaande seizoenen kon de sneaker niet gek genoeg. Dikke zolen, felle kleuren en aparte modellen. Dit jaar is dat anders en zijn de retro sneakers terug van weggeweest. Het simpele zwart/witte model van Adidas bijvoorbeeld werd al bij Gucci gespot. Fijn, zo hoef je een keer niet te diep in de buidel te tasten en is het gewoon het eenvoudige model goed. Misschien heb je hem zelfs nog wel in de kast staan, win-win situatie!

Wat voor schoenen draag jij graag in de winter?