Een onzuivere huid hebben is nooit fijn. Zeker niet wanneer het je ook nog eens erg onzeker maakt. Gelukkig is er een boel wat je zelf eraan kunt doen. Het gebruiken van een goede en geschikte verzorging voor jouw huid is hierbij de eerste stap. Collistar lanceert nu een nieuwe lijn producten, namelijk Collistar Attivi Puri Salicylic Acid. Door het salicylzuur hebben de producten een zuiverende werking, wat dus heel fijn is!

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid

Alle goede verzorging begint natuurlijk met een goed gereinigde huid. Reinigingsproducten ga je niet vinden in deze lijn, dus zorg dat je zelf de juiste producten gebruikt. Deze Collistar Attivi Puri Salicylic Acid lijn is ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Als ik naar mezelf kijk pas ik hier perfect in het plaatje.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid Lotion

Allereerst is het de bedoeling dat je de lotion gebruikt. Deze bevat salicylzuur dat een zuiverende werking op de huid heeft. Deze worden zo tot een minimum beperkt waardoor je een mooie egale teint krijgt. Daarnaast bevat de formule ook niacinamide, wat weer helpt om de werking van salicylzuur te versterken. Heel fijn is dat poriën minder zichtbaar worden en je teint er stralender uit ziet. De lotion kun je makkelijk aanbrengen met een wattenschijfje in zowel de ochtend als de avond. Het product is voor alle huidtypes geschikt en is vegan. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum. Een flesje van 100 ml. kost €20-.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid drops

De drops uit de lijn kun je als een soort extra verzorging zien. Ik zie het als een fijn serum dat je als extra stapje binnen je huidverzorgingsroutine gebruikt. Deze druppels hebben ook weer salicylzuur waardoor het de huid zuivert. Tevens bevat de formule barnsteenzuur dat een antibacteriële en antioxidante werking heeft. Het reguleert de talgproductie en voorkomt de opbouw van talg in de poriën. Top, want juist dit zorgt voor een onzuivere huid en puistjes. De drops komen in een flesje met pipetje, waardoor je het precies en druppelsgewijs kunt aanbrengen. Gebruik ze in de ochtend en avond en breng aan voor een crème. Masseer de drops rustig in de huid en klaar ben je. Een flesje heeft een inhoud van 30 ml. en kost €47,-. Ook deze formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfum.

Collistar Attivi Puri Salicylic Acid crème

Tot slot gebruik je de crème van deze lijn. Deze is lekker licht en olievrij, wat overigens een must is bij huidjes die gevoelig zijn voor onzuiverheden. De crème zuivert de huid, kalmeert en matteert. De formule bevat salicylzuur en niacinamide dat ook hier weer de poriën verkleint, de talgproductie reguleert en de huidbarrière versterkt. Ook zit er betaïne in, dat is een plantaardige suiker die irritatie verlicht en de huid beschermt tegen ontstekingen. De crème smeert onwijs fijn en hij mag in de ochtend en in de avond gebruikt worden. Hij is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en parfumallergenen en is vegan. Een pot van 50 ml. kost €47,-.

Ik ben heel erg blij met deze producten, want ze verbeteren mijn huid! De producten van Collistar shop je online op Collistar.com of bij de bekende Collistar verkooppunten, zoals de grote parfumerieën.