Echt koud is het nog niet geweest, dus in ons hoofd zijn we nog niet zo met de winter bezig. Toch is het al heel snel zover en dus is het tijd om nu alvast de fijne winterse fashion items in te slaan. Zo ben je er helemaal klaar voor als het wel koud wordt.

1. Winterjas

Heb je nog een winterjas van vorig jaar? Top! Toch is het leuk om zo af en toe iets nieuws te kopen, ook al is het oude nog niet aan vervanging toe. Je kunt op die manier lekker afwisselen met verschillende looks, modellen en kleuren. Op die manier lijkt het alsof je opeens heel veel nieuwe dingen in je kast hebt, maar omdat je het enkel opnieuw combineert met een nieuwe jas valt dat reuze mee. Dus koop die nieuwe winterjas dames! De C&A winterjassen voor dames zijn dit jaar erg leuk!

2. Lekkere truien

Truien om in weg te kruipen, wij houden ervan. Gelukkig zijn elk jaar weer die lekkere dikke truien helemaal hip. Shop er in lekkere zachte en knuffelige stofjes om verliefd op te worden. Wist je trouwens dat je een trui niet enkel op een broek kunt dragen? Over een jurkje, of dat nu kort of lang is, staat een grof gebreide trui ook heel tof!

3. Wijde broeken

Wat we deze winter veel gaan terugzien zijn de wijde broeken. Ze komen in allerlei kleuren en soorten stoffen. Van een dunnere stof tot aan satijn en van gewoon katoen tot aan glitter. Dit soort broeken zijn dus ook ideaal voor allerlei soorten gelegenheden. Je kunt het lekker casual dragen of juist heel chic met een toffe blazer in dezelfde kleur. Nog een groot pluspunt: het zit heerlijk comfy!!

4. Sjaal

Om je warm te houden is een sjaal in de winter onmisbaar. Echte trends binnen sjaals zijn er niet, al zijn dit jaar de zachtere stoffen helemaal hip. Ook in een sjaal dus. Kies de kleur aan de hand van jouw jas. Heb je meerdere jassen? Ga dan voor meerdere sjaals. Op die manier heb je altijd de perfecte look!

5. Hoed

Heel stijlvol om te dragen is een hoed. Hij kan bij bijna elke outfit en omdat een hoed tegenwoordig ook heel trendy is zijn ze ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar. Ga je voor een opvallende kleur, zoals roze? Of kies je liever een neutrale kleur zoals beige? Wanneer je nooit een hoed draagt zul je er misschien even aan moeten wennen, maar daar ben je zo overheen. Draag hem met trots en hij staat je top!!