Het is geen geheim dat ik bizar veel armbandjes heb. Alleen ja, hoe berg je dat allemaal op? Ik had voorheen overal zakjes en armbandjes rondslingeren en daardoor gebeurde het wel eens dat er eentje in de stofzuiger verdween. Dat is nu afgelopen! Lees je mee?

La-C

La-C maakt prachtige luxe handgemaakte sieraden standaards. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en worden van verschillende houtsoorten gemaakt. Alle standaarden worden gemaakt van hout gecombineerd met staal. Zo heb je een hele natuurlijke uitstraling maar toch ook modern!

IMG_3428

Ik had dit soort standaarden al vaker voorbij zien komen in winkels. Helaas waren die dan niet te koop maar alleen om hun armbanden op tentoon te stellen. Nu heb ik eindelijk mijn eigen exemplaar! De standaard die ik heb heet Rough Small Copper. Je hebt deze ook in andere kleuren.

IMG_3403

De standaard is mooi stevig en goed afgewerkt. En eindelijk heb ik een plekje waar alle armbandjes bij elkaar zijn en niet meer opgezogen kunnen worden door de stofzuiger! Wat natuurlijk ook erg handig is is dat je nu al je armbandjes kan zien en ook makkelijker leuke combinaties kan spotten!

IMG_3431

Wil jij ook zo’n leuk armcandy standaard? Ze zijn te koop in de webshop van La-C en zijn er al vanaf €12,95!  Maar, ik heb een verassing! Jij maakt nu kans op een eigen armband standaard wit als je mee doet aan de winactie!

lacroughw

Wat moet je doen?

♥ Like La-C op Facebook
♥ Like Beauty Unboxing op Instagram OF Facebook
♥ Share de winactie op Instagram OF Facebook (let op dat je me even tagged zodat ik weet dat je mee doet)

De winnaar word over 2 weken via Social Media bekend gemaakt! Succes allemaal!Nieuwehandtekening