Zoals ik vorige maand al verklapte bestaat de LookFantastic Box deze maand 1 jaar. Dat betekend dat ze een super speciale box zouden hebben! Vandaag laat ik jullie zien wat er in zat. Kijk je mee?

IMG_3289Ik heb de mijne al inmiddels een week in huis maar ik ben er gewoon niet aan toegekomen om deze te unboxen dus sorry voor het lange wachten! Het is in iedergeval alleen al een hele andere doos dan die we gewend zijn. Ze hebben speciaal voor de gelegenheid een aparte box laten ontwerpen die eigenlijk stiekem al een beetje geshowd was vorige maand door het verjaardags kaartje. Maar jullie willen vast weten wat er nou allemaal in zat.

Bliss – Fabulous Foaming Face Wash (30ml, Travel Size) 
IMG_3312Dit is een hele fijne 2 in 1 cleanser. Hij ruikt heerlijk fris en ik heb hem al even getest en ik merkte direct dat mijn gezicht echt een stuk zachter aanvoelde. Het enige nadeel, het is maar een sample.

Tanworx – Tan Maintainer (60ml, Sample)
IMG_3313Nee het is geen kleurtje in een tube, het is een bodylotion die er voor zorgt dat je kleurtje wat langer blijft zitten. Ik vind het wel een beetje gek dat ze dit nu buiten het zomer seizoen in de box doen maar goed, het is altijd handig om in huis te hebben.

Sebastian – Shampoo and Conditioner (beide 50ml, Sample)
IMG_3317Tja, shampoo heb ik eigenlijk zat. En ook voor het reizen gebruik ik geen mini shampoo’s. Ik heb best een bos haar en hou gewoon van een volle hand shampoo! Can you blame me? Maar desondanks kan ik er vast iemand anders wel blij mee maken!

Phyto – Phytokeratin Extreme 
IMG_3310Weer een haar product! Dit zou er voor zorgen dat je beschadigde haar beter word gevoed. Altijd handig toch?

Caudalie – Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum en Sorbet (beide 10ml, Sample)
IMG_3316Een heerlijk sample van het SOS serum van Caudalie. Dit is een voedend serum. Heerlijk voor de koude winterdagen. En een sorbet die er ook voor zorgt dat het vocht in je gezicht in balans blijft.

Codage – Scrubbing Cream (25ml, Sample)
IMG_3314 Een heerlijke scrub, ik ben gek op scrub en sinds kort heb ik iets meer plekjes op mijn gezicht dus dan komt een lekker scrubje altijd uit!

IMG_3293Het viel mij erg op dat het eigenlijk alleen maar samples zijn op het haar serum na. Ik vind het niet erg hoor, maar ik had omdat het de speciale anniversary box was toch iets meer verwacht. Ook ben ik een beetje teleurgesteld dat er een boekwerk aan commerciële foldertjes bij zaten. Deze heb ik jullie maar even bespaart. Volgende maand weer een nieuwe box! Ga jij die ook bestellen? Bestellen kan in de webshop van Look Fantastic. Een drie maanden abonnement heb je al voor €58!

Wat vind jij van deze box?

Nieuwehandtekening