Ik ben gek op lekker snoepen. Het liefste hartig en verantwoord. Maar toch mis ik dan soms wel die lekkere chocolade. BitesWeLove heeft hier heerlijke verantwoorde combinaties van gemaakt en ik mocht er een paar proeven! Lees je mee?

IMG_3412

Bites zijn kleine verpakkingen met snacks. Deze zijn samengesteld op basis van noten, zaden, superfoods en om het nog even aantrekkelijk te maken voor de sweethtooth zit er ook chocolade bij. De zakjes bevatten ongeveer 40-50 gram. En zijn perfect om mee te nemen onderweg. Ik mocht een aantal zakjes kiezen en aangezien er maar liefst 50 soorten zijn was het best moeilijk kiezen! De volgende bites heb ik gekozen.

No.14 Blueberry Cheesecake

IMG_3415

De heerlijke naam zorgde er voor dat ik deze absoluut moest proberen. Er zitten ongebrande cashewnoten, gedroogde bosbessen en cranberries en witte chocolade drubbels in. Echt een heerlijke zoete mix als je het mij vraagt!

No.15 Crazy about Mokka

IMG_3418

Weer zo’n zakje met een perfecte naam voor mij. Ik ben dol op mokka taart dus ja, een zakje nootjes met die smaak zal vast goed in de smaak vallen. Naast dat er grote witte malteserballen in zaten vond ik ook heerlijke mokka melk chocolade druppels in het zakje. Om het nog een hartige touch mee te geven zitten er ook Jumbo rozijnen en walnoten in.

No.20 Soy Beans

IMG_3416

Dit was toch echt wel mijn favoriet. De bonen variant zitten echt vol met een heleboel eiwitten. De sjoyabonen zijn heerlijk gezout en er zitten ook nog tuinbonen in. Je zou in eerste instantie misschien niet denken hmm wat lekker maar echt, geloof mij nou maar het is echt een super lekkere gezonde snack!

No.25 Salt & Sweets

IMG_3417

Dit is denk ik voor iedereen wel een bekende combi. Zoet met zout. En met maar 2 soorten noten! Het is namelijk een combi tussen pinda’s en mijn favoriete cashewnoten. Naast de wel bekende gezoute variant van deze noten zitten er ook suiker pinda’s en honing cashewnoten doorheen. Echt een heerlijke combi!

IMG_3420

Ik ben echt fan van deze heerlijke Bites. Je kan bij BWL kiezen voor een wekelijks abbonement waarin je dan een box met 4 bites per week ontvangt of je kan eenmalig een box bestellen. Een BitesWeLove box kost maar €4,95 per week en is wekelijks opzegbaar. Handig toch! Zo heb je elke week een heerlijke snack om mee te nemen naar je werk of naar school.

Ben jij al bekend met Bites We Love?

Nieuwehandtekening