Tegenwoordig gaat alles digitaal. Een e-card in plaats van een echte verjaardagskaart is een van die dingen. Toch ben en blijf ik fan van een echt persoonlijk kaartje. Vandaag wat verjaardags-kaart inspiratie! 

Niets is voor mij leuker dan op mijn verjaardag echte kaartjes ontvangen. Het doet mij namelijk goed om te weten dat mensen er echt aan gedacht hebben en niet op het laatste moment een mailtje de deur uit te sturen. KaartWereld heeft ontzettend veel keuze aan leuke verjaardagskaarten dus besloot ik er een paar verschillende te bestellen voor de aankomende verjaardagen.

IMG_3226

Om te beginnen kwam ik deze schattige snoep kaartjes tegen. Is hij niet om op te eten? De dochter van onze vrienden was jarig en is zeker een snoepkontje dus ik bestelde deze leuke kaart met Jelly Beans.

IMG_3228

Wat erg leuk is aan KaartWereld is dat je het kaartje helemaal persoonlijk kan maken. Je kan er natuurlijk je tekst op laten drukken maar je kan ook zoals ik heb gedaan kleine plaatjes toevoegen. Zo heb ik gekozen om er een mooi bloemetje en een cadeautje op te printen.

IMG_3215

En voor de “volwassenen” die binnenkort jarig zijn heb ik deze kaartjes gekozen. Ik vind het een erg leuke stijl en het past eigenlijk bij het nostalgische idee die ik (en vast nog veel meer mensen) heb bij kaartjes versturen.

Stuur jij wel eens een verjaardagskaartje? Je kan ze bij KaartWereld heel makkelijk bestellen. Vanaf €1,50 heb je al een super leuke persoonlijk geschreven kaartje. Zo heb ik ook alvast mijn “wij gaan verhuizen” kaartjes besteld. Hier zal ik in november meer over vertellen!

Nieuwehandtekening