Kruidvat geurstokjes close

Al jaren gebruik ik geurstokjes in huis. Vaak zijn ze alleen of erg duur of de geur vervliegt heel snel. Ik ontving als Kruidvat Squad member de nieuwste Kruidvat geurstokjes. Benieuwd wat ik daar van vind? Lees dan snel verder.

Het oog wilt wat..

De geur van de stokjes is natuurlijk ontzettend belangrijk, toch wilt het oog natuurlijk ook wat. Zoals ik al vertelde heb ik heel veel verschillende soorten geurstokjes in huis gehad. Dus ik durf wel te zeggen dat ik ook diverse verpakkingen heb mogen zien. De Kruidvat geurstokjes zijn vrij neutraal als je het mij vraagt. De stokjes zet je in een glazen fles. Wat ik erg leuk vind is dat de stokjes in dit geval zwart zijn. Dat ziet er toch net wat luxer uit. Vooral in combinatie met de zilveren details op de flesjes.

Kruidvat geurstokjes 2

Wat ik alleen nog niet begrijp is waarom er twee varianten flesjes/verpakkingen zijn. Zo zijn er twee geurstokjes waar er op de doos een tester zit. Deze hebben ook een andere fles als de andere verpakking. De flesjes zonder tester hebben namelijk een zwart label op de fles zelf zitten. De geuren zijn er niet minder lekker om, maar gek vind ik het eigenlijk wel.

Kruidvat geurstokjes

4 heerlijke geuren

In totaal heb ik 4 varianten ontvangen. Namelijk White Musk & Warm Vanilla, Black Amber & Ginger Lilly, Cashmere Suede en Pomegranate Black. Alleen de namen stralen al luxe uit als je het aan mij vraagt. Inmiddels heb ik er eentje op het toilet staan, eentje in de woonkamer en twijfel ik nog over welke ik in de slaapkamer ga zetten. Mijn favoriet is in iedergeval de White musk & Warm Vanilla. Ik houd wel van die zoete geur.

Kruidvat geurstokjes cluse up 2

Tijd om te gaan shoppen!

Deze vier varianten Kruidvat geurstokjes zijn voor €4,99 per stuk te koop. En als ik je een tip mag geven, sla ze gelijk in voor de feestdagen want ze zijn ook super leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst!