Knuffelen bij de pompoenen

De herfst is weer in volle glorie aanwezig. En wat is dan het leukste om te doen? Naar de pompoenboerderij natuurlijk! Wij zijn afgelopen weekend geweest. Benieuwd hoe dit was, lees dan snel verder.

De goud kleurende blaadjes aan de bomen zijn een prachtig gezicht. Toch ben ik stiekem meer het persoon dat veilig warm binnen blijft zitten met een kop thee en een dekentje. Maar met een kleine meid ben je toch al snel genoodzaakt om ook buiten de deur wat vertier te zoeken. En wat is er dan leuker dan op een pompoenboerderij te kijken! Toevallig zit er eentje bij ons op de hoek en besloten we deze een bezoekje te brengen.

pompoenboerderij 1

Groentenhof Poelen
Derdebaan 12
6561 KH Berg en Dal

Naast dat het voor zo’n klein mensje al behoorlijk interessant is om al die verschillende soorten en maten pompoenen te zien is er ook bij Groentenhof Poelen veel te doen. Zo was er een leuke pompoen speurtocht en kon je ook je pompoen gelijk snijden. Wij hebben beide overgeslagen want het snijden wilde ik graag thuis doen samen met Sanne (die was ook gezellig met haar kids mee!). En voor de speurtocht was het net even wat te nat. Een half uurtje later kwam het namelijk weer met bakken uit de hemel vallen.

Pompoenen kijken met NoéPompoenen

Alle soorten en maten

Dit vind ik zelf het allerleukste aan deze pompoenboerderij. Ze hebben zo ontzettend veel soorten en maten. En als je het mij vraagt ook nog eens voor leuke schappelijke prijzen. Zo kan je al mooie oranje pompoenen om te snijden kopen vanaf 4 euro en heb je hele leuke decoratie pompoenen vanaf 1 euro.

Zoveel moois pompoenboerderijSamen een pompoen kiezen

Aanrader?

Ja zeker! Het kan natuurlijk zijn dat Berg en Dal voor jullie iets te ver weg is. Maar wanneer je even op Google zoekt vind je al snel nog een aantal andere pompoenboerderijen waar vast en zeker ook wel leuke activiteiten zijn rond Halloween. Hoewel we al een mooie pompoen hebben gescoord denk ik wel dat ik nog een keertje terug ga om nog eens een kijkje te nemen met Noé, ze vond het namelijk maar al te interessant allemaal!

Herfst tip! Naar de pompoenboerderij