KORA Organics

Ik gebruik nu een paar maanden producten van het merk KORA Organics. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en er zitten geen onnodige chemicalen in verwerkt. Het idee achter dit merk is, wat je op je huid aanbrengt doordringt. Daarom maakt het merk alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten. Vandaag review ik de Eye Oil en het Exfolianting masker, lees je mee?

KORA Organics

Over KORA Organics

Het merk KORA Organics is opgericht door Miranda Kerr. Het merk brengt huidverzorging naar een heel ander niveau. De producten worden gecreëerd om de geest, lichaam en huid te voeden. KORA maakt uitsluitend alleen gebruik van natuurlijke biologische ingrediënten. Elk product wordt tijdens het productieproces gefilterd door rozenkwarts kristallen om de vibratie van liefde in de producten en op u te brengen. Zoals Miranda zegt: “Een gezonde huid is de mooiste huid.”

KORA Organics

KORA Organics

KORA Organics Noni Radiant Eye Oil

Zoals we weten is het gebied rondom de ogen zeer kwetsbaar, daarom is een goede oogcrème/olie zeker geen overbodige luxe. De KORA Organics Noni Radiant Eye Oil zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen zacht, veerkrachtig word met als resultaat een frisse en jeugdige uitstraling.

Geloof het of niet maar sinds half april gebruik in de Eye Oil van KORA en ben nog lang niet op de helft. Zo zuinig alleen al is deze oog- olie in gebruik. Het flesjes heeft een rond bolletje als je de dop er vanaf draait. Hiermee kan je de olie op een zachte manier aanbrengen op de huid rondom je ogen. De olie heeft wel even de tijd nodig om in te trekken. Ik doe het daarom ruim van te voren als ik mijn make-up aanbreng of ga slapen.

Ik had de afgelopen maanden te maken met veel stress. Hierdoor ging het gebied rondom mijn ogen erg tekenen. De oog- olie heeft geholpen bij het herstel hiervan. Ik zie namelijk zichtbaar dat ik er minder vermoeid er uitzie en dat zelfs de wallen en vocht wegtrekken.

Ondanks dat het de oog olie iets langer de tijd nodig heeft om in te trekken ben ik heel erg blij hier mee. Ik zie nu na drie maanden verschil en daarnaast voelt de olie er fijn aan op de huid.

KORA Organics Noni Radiant Eye Oil is verkrijgbaar bij Douglas voor €38,37

KORA Organics

KORA Organics

KORA Organics Turmeric Brightening & Oxfoliating (2-in-1) Masker

Turmeric Brightening & Oxfoliating (2-in-1) Masker is een masker om de huid te revitaliseren, te laten stralen en stimuleert een gezondere huidvernieuwing. Gecertificeerd biologische kurkuma, papaja-enzymen, espenschors, pepermunt en rozenbottelpitten detoxen de poriën diep en zuiveren de tint en textuur, waardoor uw huid straalt en er gezond uitziet.

Plus punten op een rij:

Polijst de huid en vernieuwt het huidoppervlak, stimuleert een gezonde celvernieuwing
Helpt verkleuring, pigment en zonneschade te verzachten
Helpt de invloed van milieuaspecten, vervuiling en UV-stralen te verwijderen
Veilig alternatief voor glycolen op zuurbasis of AHA’s

Omdat ik zelf een zeer gevoelige huid heb gebruik ik dit masker één keer in de week. Het masker bevat hele kleine korrels die de huid om een milde wijze exfoliërt. Ik laat het masker per keer ongeveer 15 minuten intrekken en spoel het vervolgens af met lauw water. Daarna voelt de huid zacht aan en zeker niet trekkerig. Ook het masker gebruik ik nu sinds april en mijn huid ziet er gezonder uit en het viel mij zelfs op de kleine pigmentvlekjes in mijn gezicht wat minder zichtbaar zijn geworden.

KORA Organics Turmeric Brightening & Oxfoliating (2-in-1) Masker is verkrijgbaar bij Douglas voor €48,47

KORA Organics

KORA Organics heeft me zeker weten te verassen. Ik had er nog niet eerder over gehoord en ging er blanco mee aan de slag. En na maanden trouw gebruiken zie je zeker resultaat, kwaliteit en prijs staan zeker in verhouding. Naast de oogolie en het masker heeft het merk nog veel meer mooie producten voor huidverzorging.

KORA Organics is exclusief alleen verkrijgbaar bij Douglas

Kora Organics