Kom tot rust in Ameland

We hebben allemaal zo nu en dan een moment nodig om weer op te laden. Weg van de dagelijkse sleur en zorgen. Even weg uit onze vertrouwde omgeving. Tijd en ruimte om je hoofd leeg te maken, los te komen van alle dagelijkse zorgen en om weer helemaal op te laden, zodat je daarna alles weer aan kunt. Ben je op zoek naar een plek waar je dit allemaal kunt vinden? Breng dan eens een bezoek aan Ameland.

Voor echte levensgenieters

In Ameland voelen echte levensgenieters zich helemaal thuis. Snel een dagje op en neer is dan ook niet wat je graag wilt. Neem de tijd om Ameland te ontdekken en blijf een paar nachten slapen. Natuurlijk kun je hiervoor hotels op Ameland vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij hotel nobel. Dit is een sfeervol design hotel waar je als levensgenieter heerlijk kunt ontspannen en kunt opladen.

Klein maar fijn

Met 19 kamers is hotel nobel een redelijk klein hotel. Daar wordt de service en de sfeer echter niet slechter van. Het is eerder andersom. Met een haard die altijd brand is het een warme plek waar je in alle rust kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. Wat jij het liefste drinkt natuurlijk. De familie die het hotel runt heeft gastvrijheid ook hoog in het vaandel staan en zij zullen altijd hun best doen om het jou naar de zin te maken.

Ook voor een hapje eten

Heb je even geen zin in een wandelingetje door Ameland, maar wil je genieten van een heerlijke lunch of diner, dan kun je terecht bij het restaurant of in het café. Zie je hier tegenop omdat je kinderen daar geen zin in hebben? Het restaurant heeft een speciale kaart voor de kinderen. Daarop staan kleine gerechtjes speciaal voor de kinderen. Bovendien krijgt elk kind een envelop vol vermaak erbij. Zo worden je kinderen lekker bezig gehouden en kun jij fijn genieten van de heerlijke maaltijd.

Familie die voor je klaar staat

Terwijl jij heerlijk kunt ontspannen en genieten staat de familie van hotel nobel de hele dag voor je klaar. Van het ontbijt tot aan de middagborrel en het diner. En tussendoor is er natuurlijk alle ruimte om Ameland verder te ontdekken. Een grote aanrader met slechts één waarschuwing: heb je eenmaal de gastvrijheid en de sfeer van Ameland ervaren, dan wil je gegarandeerd nog een keer terug.

Kom tot rust in Ameland