Kielh's Calendula intro

Onlangs heb ik voor het eerst zelf kennis mogen maken met het verzorgingsmerk Kiehl’s. Ik wist een beetje wat ik kon verwachten aangezien ik wel al veel over het merk gelezen had. De drie producten uit de Kielh’s Calendula lijn, hebben mij positief verrast. Vandaag mijn review, lees je mee?

Kielh's Calendula

Over Kielh’s Calendula

Calendula is natuurlijk het hoofd ingrediënt van deze lijn. Het word verkregen als olie van de goudsbloem. Het heeft een zachte en milde eigenschap en is ideaal te gebruiken voor de gevoelige huid en vette huid. Calendula heeft zoals de meeste weten een helende werking, het kalmeert de kwetsbare huid. Dit is de basis dus van deze lijn. De Kielh’s Calendula lijn bestaat uit diverse gezichtverzorgingsproducten.

Kielh's Calendula

Een effectieve gezichtstoner zonder alcohol

Kielh’s Calendula Herbal-Extract Toner Alchol-Free

Wat mijn aandacht gelijk trok bij deze toner is zoals je zelf misschien ook al ziet is de calendula blaadjes. Ik was onder de indruk van de grote fles hier kan je met gemak een hele poos mee doen, de inhoud is 500ml!

Ik gebruik al een hele lange periode een en dezelfde producten om mijn gezicht te reinigen. Hierdoor kon ik heel goed het verschil merken. De toner is een hele frisse en lichte substantie. Het gebruik is heel makkelijk je doet een gewenste hoeveelheid op een wattenschijfje en gaat er vervolgens mij over je gelaat. Ik wrijf zelf altijd van binnen naar buiten en met een ronddraaiende beweging. Ik zag gelijk dat al mijn restanten van mijn gezicht wat er na de eerste reiniging nog op zat eraf ging.

Ik gebruik de toner namelijk als afsluiting van mijn reinig- routine.  Het geeft ook nog een verfrissend effect. De toner reinigt en verzacht van een normale tot een vette huid. Zeker voor de mensen met een gevoelige huid een heel fijn en goed product want er zit geen alcohol in verwerkt. Ik heb een probleem huid en vermijd zoveel mogelijk alcohol in producten dus ben hier heel blij mee. De toner is één van de favoriete van de klanten van Kielh’s en ik begrijp wel waarom!

Calendula Herbal-Extract Toner Alchol-Free is online verkrijgbaar bij Kiehl’s voor €65,00 500ml

Kielh's Calendula

Kielh's Calendula

Kielh’s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Na de toner reiniging soms mijn gezicht met een face wash. Ik zeg soms omdat ik tot nu toe geen fijne face wash gevonden had. Veel die ik gebruikt heb gaven uiteindelijk toch een trekkerig gevoel. Dat is met deze Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash niet het geval, de basis hiervan is een soort olie/gel.

Ik breng het product aan op een vochtige huid en masseer het in met mijn vingertoppen. Vervolgens gebruik ik hierbij mijn Luna Fofo. Daarna spoel ik het af met lauw water. Je voelt dat er een laagje olie/gel achter blijft op de huid wat snel intrekt en je huid hydrateerd. De face wash reinigt en kalmeert de huid. Dit is mijn favoriete face wash van het moment!

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash is online verkrijgbaar bij Kiehl’s voor €29,50 250ml

Kielh's Calendula

Kielh's Calendula

Kielh’s Calendula Serum-Infused Water Cream

Calendula Serum-Infused Water Cream is geinspireerd door de Toner die ik als eerst liet zien in deze review. De zalf lijkt bijna een wonder zalf want het is voor zoveel dingen goed;

  • Verbeterd de teint en glans van de huid in één week
  • Helpt roodheid te verminderen
  • Helpt bij het verbeteren van ongelijke textuur, doffe huid en droge fijne lijntjes
  • En tenslotte geeft het de huid 24 uur hydratatie.

De crème is een boost voor je huid! Hij is heel licht en verfrissend. Ik gebruik hem zowel in de ochtend als avond.Ik breng de crème aan op een gereinigde huid en masseer het zacht in. Je hebt per keer maar een kleine hoeveelheid nodig en laat zich makkelijk verdelen. Resultaat is dat mijn huid zichtbaar een boost krijgt rustig en gezond eruit ziet.

Calendula Serum-Infused Water Cream is online verkrijgbaar bij Kielh’s voor €48,00 50ml

Kielh's Calendula

Ik gebruik deze producten nog niet heel lang maar toch zie ik nu al verbetering van de huid. Mijn huid lijkt zich sneller te herstellen en de lijn werkt zeker kalmerend. Daarnaast zie ik wat meer glans op mijn gezicht. Geen van alle producten geeft een droog trekkerig gevoel in tegendeel.