Kerst en Sinterklaas cadeautips voor peuters (1,5 - 4 jaar)

Het uitzoeken voor het perfecte cadeau voor een peuter kan soms een uitdaging zijn. En zeker met de feestdagen die er aankomen kan het ideaal zijn om wat extra tips te krijgen. In dit artikel deel ik onze favoriete cadeau’s voor peuters.

Vrolijke Vriendjes – Magische Glamper

Voor de liefhebbers van Vrolijke Vriendjes is er onlangs een nieuwe Magische Glamper toegevoegd aan het assortiment. Met deze glamper kun je een magische kampeerreis maken. De glamper speelt leuke liedjes ad en heeft ook een leuke lichtprojectie. Bij de glamper zit o.a. een mama, papa, baby, kampvuur, pan, koffer en 2 stoeltjes.

VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper €40,61

Magische glamper

Maxime mijn interactieve Puppy

Welk kindje wilt er nou geen puppy. Met Maxime leert je kindje spelen, maar ook zorgen voor een puppy. Met de magische stethoscoop kun je wanneer ze blaft horen wat ze precies nodig hebt. Ze kan namelijk vertellen dat ze honger heeft, moe is of wanneer ze pijn aan haar pootje heeft. Met de bijgeleverde accessoires kun je Maxime weer beter maken. Perfect voor de upcoming dierenarts dus!

VTech Maxime, Mijn Interactieve Puppy €68,45

WIN! Maxime, Mijn Interactieve Puppy

KidiDreams Penelope, Foxy of Stella

Deze drie prachtige speelfiguren zijn ook nieuw! Het vosje Foxy, de pauw Penelope en Stella de eenhoorn kunnen van kleur veranderen en geven leuke reacties tijdens het spelen. Alle drie hebben ze zo hun eigen kroontje en accessoires. Noé kan er echt uren zoet mee zijn.

KidiDreams Penelope, Foxy of Stella €24,95 per stuk

Sparklings

PAW Patrol, Dino Rescue-hoofdkwartier

Het Dino Rescue hoofdkwartier is bij ons thuis een gigantische hit. Grappig genoeg wilt niet alleen Noé er mee spelen maar vind ook Manu (lees: nu 8 maanden) het ook maar al te interessant. Het hoofdkwartier heeft diverse leuke functies waaronder speciale Dino geluiden in de console en een grijphaak. Echt uren speelplezier gegarandeerd! Er zit trouwens ook een exclusief verzamelfiguur bij, Rex de Dinoexpert met zijn voertuig.

PAW Patrol Dino Rescue-hoofdkwartier €62,95

PAW patrol uitkijktoren

Disney Frozen stempelset

Voor de creatievelingen onder ons is de Totum Stempelset ook erg leuk. Met deze set kun je bijvoorbeeld mooie Frozen kaartjes maken, tekeningen opfleuren of andere mooie kunstwerken maken. Lekker creatief bezig zijn dus!

Disney Frozen Stempelset

Frozen stempelset

Supersuper Little Miss kinderfiets

Laten we eerlijk zijn, het is niet een heel goedkoop cadeautje voor de feestdagen. Maar wij vinden het bijvoorbeeld leuker om 1 groot iets te geven voor sinterklaas en kerst omdat Noé in December ook al jarig is. Aan speelgoed komt ze dus écht niets te kort. Een fietsje als deze van Supersuper is een absolute aanrader. Zeker ook omdat er een heel lief mandje op zit zodat alle knuffels meekunnen en een achterzitje voor haar Baby Born. De fiets heeft ook bijpassende zijwieltjes en is daardoor super stabiel om op te leren fietsen.

Supersuper Little Miss kinderfiets €129

Supersuper kinderfiets
Hopelijk heb je een hoop leuke cadeau ideeën opgedaan voor de komende feestdagen!

Kerst en Sinterklaas cadeautips voor peuters (1,5 - 4 jaar)