Nu de feestdagen weer voor de deur staan, zie je overal weer leuke giftsets. Onlangs ontving ik een heerlijke verzorgende gezichtverzorging cadeauset van Naïf Natural Skincare. Hierin zitten drie producten voor een mooie en gezonde huid. Ideaal om cadeau te doen aan iemand anders of gewoon aan jezelf!

Naïf Hoofdfoto

Naïf Inhoud

Over Naïf Natural Skincare

De Naïf Natural Skincare face kit is verkrijgbaar in een leuke cadeau verpakking. Ideaal om voor de feestdagen cadeau te doen, of om zelf voor het eerst kennis te maken met nieuwe producten i.p.v. direct full size te kopen. In deze kit vind je alles wat je nodig hebt om je gezicht goed te verzorgen in drie stappen. Naïf gebruikt alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals avocado, amandelen en calciet uit Nederlands water.

Naïf Dagcreme

Naïf Natural Skincare  Day Cream

De dagcrème van Naïf voelt vol en rijk aan en heeft een hele zachte subtiele geur. Ik breng het ’s morgens aan op een schone huid. De crème trekt snel in en ik merk gelijk dat mijn huid zacht en soepel aan voelt. In de dagcrème zit een natuurlijke SPF6 van tomaatextract, wat helpt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. De dagcrème is verrijkt met natuurlijke avocado- en amandelolie, gemixt met lijnzaadolie zorgen ervoor dat je huid gezond, soepel en gehydrateerd blijft. Daarnaast is de crème ook nog een 100% vegan en oceaan vriendelijk. Hij kan voor elk huidtype, zelf heb ik een gevoelige huid en hij werkt erg fijn. Geeft geen irritatie of branderig gevoel.

Naïf nachtcreme

Naïf Natural Skincare Night Cream

Na een lange dag heeft vooral de huid in de nacht het meeste werk te doen om weer te herstellen. Daarom is het belangrijk om een goede nachtcrème te gebruiken die hierbij ondersteund. De Naïf herstellende nachtcrème is iets voller en romiger dan de dagcrème, en let maar eens op want eigenlijk is een goede nachtcrème altijd voller als een dagcrème. De nachtcrème hersteld de huid en brengt de huid weer tot rust, met als resultaat dat de volgende ochtend je huid minder vermoeid eruit ziet en frisser. Ik breng na het reinigen van mijn gezicht de crème aan op mijn gezicht en neem ook mijn hals altijd mee. Ook hier voel je gelijk dat je huid zacht aan voelt en soepel.

De nachtcrème zit vol met natuurlijke ingrediënten zoals; zoete amandelolie, macadamia-extract en shea butter zorgen ervoor dat onze nachtcrème de vochtbalans reguleert en optimaliseert. Ook deze crème is geschikt voor iedere huidtype.

Naïf scrub

Naïf Natural Skincare Scrub

Een keer in de week en soms twee keer in de week is het goed om je gezicht te scrubben en te ontdoen van dode huidcellen en vuil. De Circulaire face scrub is daar ideaal voor, het bevat hele milde scrubdeeltjes van kalkkorrels en zijn zacht voor je huid en nog eens goed voor het milieu. Verder voelt de scrub rijk en romige aan, en is erg fijn in gebruik. Ik breng de scrub aan op een vochtige huid met een ronddraaiende beweging. Vervolgens spoel ik het af met lauw water en voelt mijn huid heerlijk zacht. De scrub is verrijkt met macadamia-, avocado- en zoete amandel olie geven de huid een extra zacht gevoel. De geur is heel zacht en mild.

Naïf eind foto

Conculsie

De gezichtverzorging cadeauset van Naïf heeft alle basisproducten die een goede huidverzorging nodig heeft. Je merkt de kwaliteit waar het merk bekend om is. Ik ben blij dat zelfs mijn gevoelige huid hier zo goed op reageert. Van alle producten heb je elke keer maar een kleine hoeveelheid nodig en kan je er best wel lang mee doen. Ik merk dat mijn huid rustiger is en gezonder.

 

Naïf Natural Skincare Face Kit is verkrijgbaar bij Naïf voor €49,95