KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

Al eigenlijk vanaf de geboorte van mijn dochter wilde ik graag een sieraad voor ons samen, wat symbool zou staan voor onze onvoorwaardelijke liefde. Ik heb er verder niet veel meer aan gedacht totdat ik onlangs in contact kwam met KAYA Sieraden. Na een kijkje in hun webshop zag ik prachtige Moeder Dochter Infinity Armbanden.

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

Over KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

Infinty betekend oneindigheid en staat dan ook perfect symbool voor de onvoorwaardelijke liefde tussen moeder en dochter. Naast de moeder dochter infinity armbanden heeft KAYA Sieraden ook special een moeder dochter armband.

Een heel mooi en waardevol concept van KAYA Sieraden is dat ze per sieraad dat er verkocht word een bedrag aan Stichting Eduki overmaken, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan. Hoe bijzonder is dit en zo belangrijk!

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden verguld

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity ArmbandenVerguld

Je hebt bij de meeste armbanden en ook bij de moeder dochter infinity armbanden, de keuze 3 materialen:

  • 925 Sterling Zilver
  • Verguld
  • Rosé Verguld

925 Sterling Zilver is het hoogste gehalte zilver, gelijk als bij de juwelier. Bij verguld is de e basis van het sieraad is 925 Sterling zilver met Gold Plating. En voor dit laatste koos ik om dat ik altijd goud draag en mijn dochter ook.

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity ArmbandenCadeauverpakking

De armbanden komen in een prachtige luxueuze  cadeauverpakking met een zijde lint. Dit is natuurlijk super leuk om te geven maar ook gewoon om jezelf cadeau te doen. In deze speciale cadeauverpakking zit een wenskaartje en een zilverpoetsdoekje.

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity ArmbandenGraveren

Zodra je het doosje opent zie je daar de twee infinty armbanden. Met daarin de mooie tekst ‘De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd‘. Zoals je kan zien koos ik voor de optie armband graveren. In het armbandje van mijn dochter staat mama en in mijn armbandje staat haar naam Keyshia. Hiervoor zijn prachtige sierletters gebruikt.

Als je kiest voor graveren kan je kiezen voor namen, symbolen of naam met datum of een speciale boodschap. Het maximale aantal letters dat je kan kiezen om te laten graferen is 20 tekens. En een leuk weetje is dat het graferen allemaal handwerk is!

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity ArmbandenMinimalistische sieraden

Als ik een sieraad uitzoek ga ik altijd voor minimalistische sieraden. Ik vind het mooier als sieraden subtiel zijn en daardoor zijn ze vaak ook makkelijk te combineren. Ook voor kinderen vind ik minimalistisch veel mooier juist omdat ze nog zo klein zijn.

De armbandjes zijn er in verschillende maten, mocht je er nu niet helemaal uitkomen welke maat je hebt dan helpen ze met tips je op de website van KAYA sieraden. De armbanden hebben een verlengketting van 4 cm.

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden

Wij zijn erg blij met deze armbanden van KAYA Sieraden. Het is een mooi teken voor onze liefde voor elkaar, ook voor later is dit een prachtige herinnering om te bewaren. Sieraden zijn toch vaak heel bijzonder omdat er ook een emotionele waarde aan zit.

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden is verkrijgbaar bij KAYASieraden voor €54,90

KAYA Sieraden Moeder Dochter Infinity Armbanden