Hou je van interieur en ben je altijd bezig met wel iets te veranderen in huis? Ga je met de trends mee of kies je liever voor een wat duurzamere optie en investeer je in echte designer stukken? Hoe dan ook, vandaag is het tijd om onze liefde voor Flexform met jullie te delen, want dit Italiaanse merk zorgt voor een mooie twist in jouw interieur.

Flexform

Ken jij het designmerk Flexform al? Flexform is een Italiaans designmerk als het gaat om interieur. Het is in Noord-Italië begonnen als familiebedrijf in 1959 en staat inmiddels bekend om de strakke vormen met zachte materialen. Het totaalplaatje oogt luxe, stijlvol en tijdloos. Voor ons zijn dit perfecte items om in te investeren! Daarbij schreeuwen alle items Italiaans vakwerk uit. Het mooie van dit merk is dat heel veel items in allerlei verschillende woonstijlen passen. Heb je dus een industrieel interieur, een landelijk interieur of een Scandinavisch interieur? Er past altijd wel een Flexform in jouw inrichting.

Als het aan ons lag zouden wij ons hele huis kunnen inrichten met Flexform. De Soft Dream
design bank is geweldig, ziet er heerlijk knuffelig uit en zorgt gegarandeerd voor lekkere avondjes bankhangen. Daarbij doet hij wat design betreft niet onder voor de rest van de producten van het merk. Je kunt deze bank perfect combineren met de Pico salontafel, welke uit twee delen bestaat voor een speels effect. Het marmer is en blijft nog helemaal hip en omdat dit een natuurproduct is blijft het ook altijd mooi. Een goede investering dus! Leg er een mooi luxe vloerkleed onder en je zithoek is klaar. Heb je nog een plekje over of beschik je bijvoorbeeld over de ruimte van een mooie en lichte erker? Dan is de Happy Fauteuil een mooie toevoeging. Deze stoel is wat breder en door zijn stof lekker luxe. Gooi er wat mooie kussens op en klaar is kees.

Wij kunnen je nog wel een hele waslijst aan Flexform favorieten geven, zoals de mooie en praktische Flexform Groundpiece bank, maar natuurlijk is het beter om zelf te ontdekken. Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe bank, een nieuwe eetkamerstoel, een (salon)tafel etc.? Overweeg dan zeker eens Flexform. Het is vaak best een investering, maar weet dat deze stukken hun waarde goed behouden. Investeren in je interieur kan namelijk nooit kwaad en kies je voor echte duurzame mooie stukken? Dan gaan ze jarenlang mee en heb je er lekker veel plezier van!