Bij interieur inspiratie denk je misschien in eerste instantie aan je woonkamer, keuken of eetkamer. Maar vergeet vooral je slaapkamer niet! De slaapkamer wordt vaak overgeslagen, terwijl je ook hier een fijne, warme ruimte van kunt maken. Met verschillende, relatief kleine aanpassingen, kun je je slaapkamer al snel sfeervol maken. Vandaag laat ik je meer zien over hoe je met dekbedovertrekken je slaapkamer gezellig kunt maken en laat ik je mijn persoonlijke favoriet zien.  Lees je mee?

Dekbedovertrekken zie je misschien in eerste instantie niet als interieur inspiratie, maar niets is minder waar. Het bed is de eyecatcher van je slaapkamer en met een prachtig dekbed erop, maak je dit plaatje natuurlijk helemaal af. Persoonlijk ben ik een enorme fan van de dekbedden van Ferm Living. Het is een puur merk, gemaakt van 100% organisch katoen. Tevens zijn de dekbedovertrekken voorzien van een rits waarmee je het dekbedovertrek kunt sluiten.

Het merk is geïnspireerd door het Scandinavische design, met een grafisch randje. Het merk komt van oorsprong uit Denemarken en is in 2005 opgericht door Trine Andersen. Trine Andersen is afgestudeerd als grafisch ontwerper, wat je zeker terugziet in de designs. Door de minimalistische printjes en zachte kleuren is dit merk een goede aanvulling op een modern interieur.

Cloud dekbed!

 

dekbedovertrekken

Een topper uit deze collectie is het Cloud dekbedovertrek. Het is een kleurrijk ontwerp wat verkrijgbaar is in meerdere kleuren en in verschillende afmetingen. Je kunt het Cloud dekbedovertrek zowel voor kinderbedden, als normale bedden aanschaffen. De prijzen van het Cloud dekbedovertrek variëren van €40-€90. Doordat de dekbedovertrekken worden gemaakt van een hoge kwaliteit katoen, hebben ze een lange levensduur. Ik vind het de investering meer dan waard.

Tip: geef een baby Cloud dekbedovertrek als kraamcadeau!

Zo zie je maar dat een dekbedovertrek echt een ruimte kan veranderen. Neem dan ook goed de tijd om een passend dekbed te vinden voor jouw kamer!

Wat voor dekbedovertrekken vindt jij mooi?

Handtekening Jamey