Ben jij op zoek naar een excuus om overdag een dutje te doen? No worries, een schoonheidsslaapje is hartstikke goed voor je! Zowel je innerlijk als je uiterlijk zal voordelen ondervinden van een schoonheidsslaapje. Duik je boxspring in en geniet van een (half)uurtje rust. Lees je mee?

Een boost voor je uiterlijk

Wanneer je minimaal 8 uur op een dag slaapt, zie je er fitter en gezonder uit. Ook heb je minder kringen en/of wallen onder je ogen. Je ziet er uitgerust uit en tevens heb je minder snel kans op rimpels. Vergeet niet om je gezicht goed te verzorgen voor je schoonheidsslaapje. Reinig deze en smeer hem in met nachtcrème, zo beleef je nog meer voordelen voor je huid.

Het houdt je slank

Say what?! Ja, echt! Wanneer je voldoende slaapt blijf je slanker. Wanneer je minder slaapt, krijg je sneller last van stresshormonen. Dit kan weer resulteren in eetbuien en het makkelijk opslaan van vet. Wanneer je genoeg slaapt ben je sneller verzadigd. Snel weer onder de wol duiken dus!

Je voelt je van binnen fitter

Wanneer je voldoende slaapt, zul je merken dat je je uitgerust voelt. Je concentratie zal beter zijn en je zult meer zin hebben om dingen aan te pakken. En daar is je baas dan weer blij mee! Misschien voel je je wel zo veel fitter dat een sport oppakken ook wel interessant voor je is?

schoonheidsslaapje

Je wordt productiever en creatiever

Wanneer je in de middag een schoonheidsslaapje houdt, zul je merken dat je de rest van de dag productiever en creatiever kunt werken en denken. Je onthoudt makkelijker nieuwe dingen en kunt deze dan weer voortbrengen in nieuwe taken.

Je schoonheidsslaapje wordt nog fijner wanneer je slaapt in het comfortabelste bed. Een boxspring zorgt voor optimale ondersteuning en heeft goede ventilatie. Tevens gaat een boxspring ook langer mee, waardoor je nog meer schoonheidsslaapjes kunt doen. Redenen genoeg om er een aan te schaffen!

Slaap jij al op een boxspring?

De voordelen van een schoonheidsslaapje

Laatste update: 11/12/2019