Steigerhouten kinderbedden

Ik heb een zwak voor steigerhouten meubels, het is een tijdloos natuurlijk product. Zelf heb ik nu al zo’n ruim twee jaar een lange grote steigerhouten eettafel en heb er tot de dag van vandaag veel plezier van. Afgelopen voorjaar zijn wij begonnen met het veranderen van de kinderkamer voor onze dochter. Het grote deel is al klaar op de meubels na eigenlijk. Omdat ik graag steigerhout gebruik in mijn interieur, wil ik dit ook graag doorvoeren in de kinderkamer, zo ben ik nu actief opzoek naar steigerhouten kinderbed, kijk je mee wat ik zoal tegen ben gekomen!

Steigerhouten kinderbedden

                                                          Bron foto Pinterest

Steigerhout is goed te combineren voor zowel voor een stoere jongenskamer of echte meisje meisjes slaapkamer. Voor de slaapkamer van mijn dochter wil ik voor een neutrale witte steigerhout bed gaan. Wit is een makkelijk kleur om te combineren en tijdloos. Het voordeel van steigerhout is dat het duurzaam is, zeker met kinderen een goede overweging om in je keuze mee te nemen.

Steigerhouten kinderbedden

                                           Bron foto Pinterest

Voor kinderen is zoals de meeste ouders weten, een bed meer dan alleen maar om in te slapen. Zo wilt het ene kind graag een bed wat er uitziet als een echt kasteel en het andere kind een boomhut. En gelukkig kan dat allemaal ook tegenwoordig, je kan het namelijk bijna niet zo gek bedenken of het is te koop!

Steigerhouten kinderbedden

                                                    Bron foto Pinterest

Even terugkomend op steigerhout. Steigerhout is al jaren erg populair sla een woonblad open je ziet wel iets van steigerhout voorbijkomen. Vaak zijn deze producten van MDF en is kunststof. Zelf wil ik echt hout, het leeft meer, geeft een mooi robuuste uitstraling en gaat gewoon veel langer mee.

Steigerhouten kinderbedden

Zelf ben ik nog erg aan het twijfelen of een hoogslaper (de wens van mijn dochter) of toch een laag bed. Ik weet nog dat ikzelf een hoogslaper kreeg als kind en hoe geweldig ik het vond. Nu ik mij hierin zo aan het verdiepen ben kom ik wel steeds meer erachter wat ik belangrijk vind voor mijn overweging en vind het erg leuk dat er zoveel keuze is. Ik ben ook wat leuke knusse bedsteeën tegen gekomen. Mijn zoektocht gaat verder ik maar heb wel inmiddels een hoop inspiratie op gedaan zoals je kan zien! Maar ik weet wel dat ik voor een steigerhout bed ga!

Waar gaat jouw voorkeur heen voor een kinderbed?