Ali Express ken ik inmiddels wel. Maar tegenwoordig hoor ik steeds en steeds meer over de site en app van Wish. Tijd om het dus zelf eens uit te proberen!

Mijn schoonzus heeft al bizar veel spulletjes gekocht via Wish, en toch dacht ik elke keer dat het wel troep moest zijn. Het kan toch niet dat je van alles voor nog geen euro kon kopen en dat het dan toch goed spul was? Schijnbaar toch wel! Het grote verschil met Ali express zijn de verzendkosten. Deze heb je namelijk bijna nooit op Ali, maar wel bij Wish. Op zich niet erg, want de producten zelf kosten natuurlijk geen drol.

Dit heb ik besteld bij Wish

Ik ben dus enthousiast gaan speuren en heb 4 hele leuke dingen besteld. Iets voor de baby, de babykamer, en uiteraard wou ik ook iets voor mezelf proberen.

Het eerste wat ik tegen kwam was dit lieve kleding setje. Het setje bestaat uit een shirt, broekje en een heel schattig bijpassend mutsje. Zoals veel van jullie weten is mint groen echt mijn favoriete kleurtje. Niet zo gek dus dat dit setje in mijn winkel mandje belande! Het complete setje kostte slechts €4,75 excl verzendkosten.

Het volgende wat ik tegen kwam op de app waren witte 3D vlindertjes. Deze had ik al gezien in het roze bij mijn schoonzus. Een saaie muur tover je gelijk om tot een vlinder festijn. Ik kon het dan ook niet laten om de witte variant te bestellen voor op de babykamer. De vlinders komen in een setje van 12 en kosten maar €1 excl verzendkosten.

Ook heb ik 3 inktloze inkpads besteld. Klinkt gek hè? Maar het zijn een soort velletjes waarmee je een handafdruk of voetafdruk kan maken van je kindje zonder dat alles onder de inkt zit! Ook deze waren maar €1 per stuk.

Verder heb ik nog een hele leuke lange trui besteld. Deze zou tot aan mijn enkels moeten komen. Omdat het een product uit China is heb ik het zekere voor het onzekere genomen en de 2XL besteld. Alles valt namelijk kleiner daar. De trui was wel het duurste van alles. Deze kostte namelijk €13 excl verzendkosten. Dus het word hopen dat hij goed zit!

Met de app kun je uiteraard met creditcard betalen maar ook met IDeal. Lekker makkelijk dus. Wanneer je nog even Google afspeurt voor kortingscodes kan je nog meer geld besparen. Zo vond ik een code voor 40% extra korting en betaalde ik voor alles bij elkaar incl verzendkosten nog maar €21. Het enige nadeel vind ik dat het erg lang duurt voor de producten binnen zijn. Zoals ik nu kan zien komen de pakjes pas in de eerste week van december binnen. Nog even geduld dus!

Heb jij wel eens iets besteld met de Wish app?

Handtekening Jamey