Ik word bijna 30, en nu? banner

Daar sta je dan. Er word niet meer naar mijn legitimatie gevraagd. En stiekem vraag ik mij af of ik dat wel als compliment moet zien. Toch moet ik er aan geloven, ik word gewoon 30!

Jeetje, 30 jaar en trotse moeder van 2 prachtige kindjes. Als je mij dit zou hebben verteld 10 jaar geleden had ik je heel hard uitgelachen. Maar het is dan toch echt zo. Ik ben (bijna) geen twintiger meer. Toch een beetje een vreemd gevoel. En hoewel het hele Corona gedoe speelt vind ik het wel heel fijn om dit jaar mijn verjaardag te vieren. Normaal had ik er niet zo moeilijk over gedaan en vond ik het prima om het een jaartje over te slaan. Maar na lang nadenken hebben we toch besloten een aantal mensen uit te nodigen. We hebben een prima formaat tuin waar iedereen afstand kan houden en we houden het clubje klein. Het scheelt dat veel mensen rond mijn verjaardag altijd op vakantie zijn, hierdoor is het toch altijd al een kleiner clubje. Maar dat maakt het absoluut niet minder gezellig.

Heb je wensen?

Aan die vraag heb ik altijd al een hekel aan gehad. Maar om “geld” vragen vind ik ook niet fijn. Nou kreeg ik de tip onlangs om eens een digitaal verlanglijstje te maken bij Hatsa.com. Best slim, want niet iedereen durft zoals ik nu doe zijn of haar verjaardag écht te vieren. En op die manier kun je toch mensen een idee geen voor wat voor een cadeautje je blij van zou worden. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik heb een digitaal verlanglijstje aangemaakt. En zoals verwacht kwamen er na de uitnodigingen versturen direct de vraag “heb je wensen?”. Ben ik blij dat ik daar dit keer goed op voorbereid was!

Tip: stuur de link naar je verlanglijstje door naar je vrienden als inspiratie. Mocht iemand wat van je lijstje gehaald hebben kunnen ze dit online aangeven (zonder dat jij het ziet) en dan weten je andere vrienden als er al iets van je verlanglijstje gestreept is.

Wat veranderd er als ik 30 word?

Laten we hopen dat het niet veel zal zijn. Ik lees allemaal horrorverhalen over hangende borsten, uitvallend en vergrijzend haar en ga zo maar door. Nou hoop ik toch echt dat die dingen heel lang gaan duren bij mij. Ik ben ook benieuwd of ik me nu ernstigere zorgen moet gaan maken over die rimpel op mijn voorhoofd.. Misschien toch maar even een anti-aging creme op mijn verlanglijstje gaan zetten?

Ik kijk in ieder geval uit naar mijn “dirty thirty” feestje (uiteraard corona proof!).

Ik word bijna 30, en nu?