Wat vliegt zo’n jaar snel voorbij hé! Het lijkt wel alsof het vorige maand was dat Judith en ik de Insta Stories take-over mochten doen. Dit jaar zijn we uiteraard weer van de partij! Wil jij er ook bij zijn? Lees dan snel verder.

Huishoudbeurs 

De huishoudbeurs is natuurlijk al jaren een begrip. Ieder jaar word de RAI weer omgetoverd tot een walhalla voor menig vrouw. Van Beauty en Fashion tot interieur. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. Net als vorig jaar is er weer een mooi programma samengesteld.

Negenmaandenbeurs

Vorig jaar wist ik nog niet dat ik in verwachting was. Inmiddels in onze kleine Noé geboren en kan ik dus vol op inspiratie opdoen op de Negenmaandenbeurs. Ook hier is een heel mooi gevarieerd programma opgesteld. Zo is er dit jaar voor het eerst de Negemaandenbeurs Villa. Je vind hier alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook is er een Babboe Bakfiets Parcours en kun je aan verschillende mama masterclasses deelnemen.

Win kaarten!

En natuurlijk mag ik (misschien) jou en je vriendin blij maken met 2 kaarten voor de Huishoudbeurs of 2 kaarten voor de Negemaandenbeurs! Wat moet je er voor doen?

  • Volg mij op Facebook
  • Deel de winactie post en tag je vriendin
  • Laat ook even weten of je graag naar de Huishoudbeurs wilt of naar de Negenmaandenbeurs

Wil je nog meer kans maken? Neem dan een kijkje op PinkPress.nl, Mamaisblut.nl of Mommylovespink.nl want ook hier worden kaarten voor de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs weggegeven!

Nog even wat praktische informatie

De beurs vind plaats op 17 t/m 25 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 – 22.00 uur.

Ik kan niet wachten om lekker rond te struinen op de beursvloer! Zie ik je daar? Schroom ook zeker niet om me aan te spreken als je er bent, ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Handtekening Jamey