Inmiddels zitten wel alweer een half jaar in ons nieuwe huisje. In die tijd is er natuurlijk een hoop gebeurd en veranderd in en om het huis. Vandaag laat ik een aantal leuke veranderingen zien!

Toen wij in December de sleutel kregen was het huis natuurlijk helemaal kaal. De tuin lag vol gestort met puin zand, de muren waren afbouw opgeleverd en er moest nog ontzettend veel gedaan worden. Inmiddels zijn wij helemaal gesetteld en zijn we voornamelijk bezig met de puntjes op de i zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denk daarbij bijvoorbeeld aan Puma (onze kat). Hij wilt natuurlijk ook naar buiten. Omdat het nogal koud en regenachtig was hebben wij het een paar maanden uitgesteld. Maar sinds het weer wat beter word wilt hij toch graag met ons mee de tuin in. Tijd voor een kattenluik dus! Omdat wij nog nooit met Puma in een huis hebben gewoond heeft hij ook nooit een kattenluikje gezien. Dat was even wennen dus!

We hebben dus bij Ranzijn gelijk een kattenluik met magneetsluiting besteld. Het voordeel hiervan is dat Puma bij zijn halsband een magneetje heeft waarmee het luikje open en dicht gaat. Zo kunnen inbrekers en andere katten er niet in of uit. Ranzijn heeft echt zo veel leuke katten speeltjes en gezien Puma bijna jarig is ga ik binnenkort nog wel wat meer leuke dingen bestellen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is misschien niet helemaal nieuw, maar even geleden hebben we ook een nieuwe tuinset aangeschaft. Wellis waar via Marktplaats, maar ik ben er helemaal blij mee! We hebben een witte tuintafel gekocht met poly plankjes waardoor de tafel erg ruimtelijk en fris oogt. Stoelen vinden was nog wel een dingetje. Ik ben namelijk gek op strak maar bleef terugkomen op een soort van Wicker stoelen. Deze heb ik genomen in de kleur antraciet. En om het af te maken hebben we hele leuke tuinkussens van Hartman gekregen met een zwart/witte streep.

Verder ben ik nog wel met wat kleine projectjes bezig in huis, maar hier vertel ik een volgende keer meer over!

Wat heb jij allemaal in je huisje onlangs veranderd?
Nieuwehandtekening