Bij Budgetella heb ik vorige week 2 kaarten gewonnen voor Zomerkriebels! Tijd om eens een leuke festival outfit samen te stellen. Ik koos voor een White Boho Chique look! Kijk je mee?

Ik deed mee aan de winactie bij Budgetella omdat ik echt gek ben op festivals. Helaas ga ik niet vaak naar de wat grotere festivals omdat ik de kaarten gewoonweg te duur vind. Daarom was ik echt mega blij toen ik hoorde 2 kaarten voor het zomerse Zomerkriebels festival te hebben gewonnen! Maar, wat doe ik aan!?

ball gown prom dresses uk

Ik ben geen type meid dat shorts of crop tops draagt. Toch zie je dit veel op zulk soort feestjes. Vandaar dat ik bij deze festival outfit heb gekozen voor een prachtig tuniekje van Lesara. Dit witte tuniekje heeft open gesneden mouwen, en is gemaakt van een lekker luchtig stofje. Ik kon Lesara eigenlijk helemaal niet. Maar ik was via Stylelounge aan het snuffelen en toen kwam ik eindelijk mijn droom tuniekje tegen. En je gelooft het nooit, hij kostte maar €19,99! Ik draag het tuniekje op mijn ripped WR.UP Skinny jeans van Freddy Pantroom.

festival outfit IMG_3775

Stylelounge is een hele makkelijke vergelijkingssite waar bijna alle mooie merken en webwinkels bij aangesloten zijn. Ik hoefde alleen maar aan te geven wat ik zocht, in welke maat en/of kleur en Stylelounge zoekt uit waar het product het voordeligst te koop is. Zo heb ik ook mijn super leuke sandalen van Hobb’s gevonden.

festival outfit IMG_3812

Deze sandalen van Hobb’s maken echt elke outfit af. Op het bandje zitten allemaal kleine steentjes die bij een lekker zonnetje prachtig schitteren. Deze sandalen zitten echt heerlijk. Ze zijn gemaakt van suedine en hebben een heel prettig voetbed. Zo weet je zeker dat je tijdens een avondje feesten geen last van je voeten krijgt.

festival outfit IMG_3785

Natuurlijk fleur ik mijn outfit graag nog een beetje op. In dit geval heb ik gekozen voor mijn prachtige ketting van Bronzallure. Deze is gemaakt van Rosé goud en heeft kleine blauwe steentjes er tussendoor. Voor mijn haar ben ik gegaan naar mijn favoriete stekje in Eindhoven, namelijk Team Kappers. Ze nemen daar altijd zo fijn de tijd voor je! Ze verkopen er trouwens ook hele leuke feather extensions en haarclips en bandjes van Hairjewelz by Elle.

Ik ben helemaal klaar voor Zomerkriebels! Ga jij ook naar een leuk festival dit jaar?

Nieuwehandtekening