Een mooie en gehydrateerde huid willen we allemaal, met name nu we de lente en zomer in gaan. Helaas doet de winter niet veel goeds voor onze huid en is het tijd voor een nieuw stappenplan voor een zachtere en mooiere huid! We kunnen jullie alvast een teaser geven: één van de eerste stappen bevat de LUNA 3 van FOREO!

1. Reiniging

Een mooie huid begint met een goede reiniging en dat weten ze ook bij FOREO. Het Zweedse merk combineert hoogstaande technologie met beauty tools dat samen resulteert in geweldige producten voor je huid. De FOREO LUNA 3 bijvoorbeeld is een hele fijne tool om je huid mee te reinigen. Samen met de FOREO Micro Foam Cleanser vormt het het ideale duo voor jouw gereinigde huid.

Wat kan deze gezichtsreiniger?

Dit apparaat reinigt je poriën dieper dan enig andere gezichtsreiniger. Door de 30% langere touchpoints worden je poriën nog beter gereinigd waardoor het gewenste resultaat prima zal worden behaald. Om elasticiteit van de huid te behouden heeft de Luna 3 extra zachte touchpoints, zo wordt het trekken en uitrekken van de huid voorkomen en blijft je huid na gebruik lekker soepel. Fijn is dat je de pulsatie-intensiteiten zelf kunt instellen. De tool is gemaakt van bacterievrij siliconen, is waterdicht en heeft een flinke laadcapaciteit. Nadat het is opgeladen kan de LUNA 3 tot wel 650 keer gebruikt worden!

2. Verzorgen

Na het reinigen is het belangrijk dat je jouw huid goed verzorgt. Met welke producten je dat doet is natuurlijk geheel aan jou. Wellicht heb je een paar favoriete producten die je het liefst altijd gebruikt. Belangrijk om hierbij te weten is dat verzorging uit een paar elementen bestaat. Gebruik namelijk altijd eerst een serum op de schone huid. Dit zorgt voor een verzorgingsboost en zorgt er tevens voor dat de crème die erna gesmeerd wordt beter zijn werk kan doen. Erna volgt een dag- of nachtcrème en tot slot sluit je af met een oogcrème. Doe dit tweemaal per dag, zowel in de ochtend als de avond.

3. Onderhouden

Net als bij een auto, jouw huis of whatever dient ook jouw huid te worden onderhouden. Bezoek eens in de zoveel weken een huidspecialist en onderga een goede behandeling. Laat beoordelen waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. Ook kun je thuis nog met de andere tools van FOREO aan de slag om jouw huid in topconditie te houden! Denk bijvoorbeeld eens aan de BEAR of de UFO voor een tussentijdse boost!

Before (zonder filter, zonder make-up)

After (zonder filter, zonder make-up)

Ook aanschaffen? Gebruik dan de code JAM10 voor 10% korting op de hele BEAR collectie van FOREO!

Het stappenplan voor zachtere en mooiere huid