EEN ROMANTISCHE VALENTIJNSDAG

Valentijnsdag is er alweer bijna! In dit artikel deel ik een aantal tips die er voor zullen zorgen dat jullie zeker weten een romantische avond hebben. Will you be my Valentine?

Een romantische avond plannen voor Valentijnsdag is natuurlijk ontzettend leuk! Het hoeft ook absoluut niet moeilijk of duur te zijn. Want ondanks dat het een commerciële dag geworden is door de jaren heen is het helemaal niet nodig om hoge kosten te maken om er een mooie dag/avond van te maken. Met de tips die ik in dit artikel deel heb je het perfecte recept voor een romantische Valentijnsdag.

Liefde gaat door de maag

Een wel bekende uitspraak toch? Liefde gaat door de maag. Je kunt natuurlijk een doos bon bons op tafel zetten, maar je kunt ook zelf heel makkelijk lekkere snacks maken. Denk bijvoorbeeld aan een gezond snackje in de vorm van een hartje. Snijd gewoon wat stukjes komkommer in de vorm van een hartje, of maak mini hamburgers in de vorm van een hartje. Het enige wat je nodig hebt is een hartjes koekjes vorm en je kunt al een hele hoop snacks uitsteken in een romantische vorm.

https://www.pinterest.com/pin/799881583791522219/

Een romantische film

Op bijvoorbeeld Netflix staat een arsenaal aan romantische films. Maar er zullen ook ongetwijfeld veel romantische komedies op TV zijn. Ik zag al dat er op TV Valentine’s day en First Dates gedraaid worden. Twee super leuke en romantische films. Toch op Netflix kijken? P.S. I Love you is echt een absolute must see!

Het recept voor een romantische Valentijnsdag

Cadeautjes voor hem en haar

Bij een romantische avond horen natuurlijk ook romantische cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een his en her cadeautje! En mannen, sieraden zijn echt een aanrader! Ik snap dat de meeste mannen al snel afschrikken bij sieraden want zeg nou zelf, een ring krijgen op Valentijnsdag is wel een beetje een heftig iets. Ga dan bijvoorbeeld voor mooie buddha to buddha oorbellen. Dan hoef je niet bang te zijn dat ze denkt dat je haar ten huwelijk vraagt, maar zal ze je wel echt eeuwig dankbaar zijn! Voor de dames die dit artikel lezen, buddha to buddha heeft ook prachtige sieraden voor mannen! Vast en zeker dat je hem daar blij mee maakt.

Het recept voor een romantische Valentijnsdag oorbellen

Sfeer bepalen

De sfeer van de avond bepaal je heel simpel door bijvoorbeeld een paar kaarsjes aan te steken, de lampen te dimmen en een leuke outfit aan te trekken. Je kunt natuurlijk ook in je dikke trui en een joggingbroek op de bank ploffen, maar wanneer je net iets meer moeite doet zorg je zelf voor een romantische sfeer. Pak dus dat sexy lingerie setje uit de kast, een mooi jurkje er over en ga voor hakken!

En verder, blijf vooral jezelf! Daar is hij immers voor gevallen.

EEN ROMANTISCHE VALENTIJNSDAG