Salcura Bioskin

Last van een droge, gevoelige huid en misschien zelfs eczeem? Dan laat ik je graag vandaag kennismaken met drie producten van Salcura Bioskin. Bioskin is namelijk ontwikkeld special voor de huid die extra verzorging en aandacht nodig heeft. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Salcura Bioskin

Over Salcura Bioskin

Salcura is 10 jaar geleden ontstaan in het laboratorium: de thuishaven van al het onderzoek en innovatie. De oprichter, Dr Martin Schiele, een biomedische wetenschapper, onderzoek ging doen naar de wijze waarop formules, waarin de ingrediënten centraal staan, de huid kunnen helpen en problemen kunnen verbeteren. De resultaten die hij vond waren overweldigend, en het bevestigde de kracht die echte, natuurlijke ingrediënten kunnen hebben om de huid te verzorgen, te kalmeren en te genezen.

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin Junior Resue Cream

De Salcura Bioskin Junior Resue Cream is special ontwikkeld voor baby’s en kinderen wiens huid extra verzorging en aandacht nodig heeft. De crème is voor 96% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere chemicaliën. De crème kan zo vaak toegepast worden als nodig is. Je kan het product voor het lichaam en gezicht gebruiken.

Outbreak Rescue Cream bevat Lijnzaad om de roodheid en ontsteking te reduceren en Bernagie om de huid verder te hydrateren. Ook bevat het vulkanische kleimineraal Zeoliet, een uniek mineraal dat de huid helpt te herstellen door mogelijke schadelijke stoffen aan de huid te onttrekken.

Mijn dochter heeft vooral een zeer droge en ruwe huid om haar benen en daarvoor werkt deze crème perfect. Ik had al meerdere producten geprobeerd maar niets leek te helpen tenminste niet op langer termijn. Ik merk dat Outbreak Rescue Cream direct een blijvend effect heeft. De ruwheid van de huid is verminderd en de huid is niet meer (uit)gedroogd. Je kan deze crème langere tijd gebruiken zonder dat dit beschadiging geeft aan de huid.

Salcura Bioskin Junior Resue Cream is o.a. verkrijgbaar bij Big GreenSmile voor €14,99

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin Dermaserum Daily

Dermaserum is een vochtinbrengend serum voor dagelijks gebruik. Het is special ontwikkeld voor het gezicht en de gevoelige huid rondom de ogen. Het serum kan ook eventueel ook op andere plekken gebruikt worden waar eczeem, psoriasis, dermatitis, rosacea zit. Het serum geeft directe verlichting aan de geïrriteerd en gevoelige huid en gaat jeuk tegen.

Ik heb vooral last van roodheid en psoriasis op mijn ellebogen en dat is waar ik dit product ook op heb toegepast. Het doet wat het belooft. Jeuk verdwijnt en de ruwe huid wordt soepeler en roodheid verminderd. Het serum heeft een vleugje eucalyptus geur zacht en aangenaamd.

Het serum voelt luchtig aan. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en trekt snel en diep in de huid. Het serum ondersteunt de aanmaak van gezonde huidcellen door nieuwe huidcellen in een vroeg stadium in hun levenscyclus intens te voeden. Het serum is niet vettig en wordt snel opgenomen door de huid.

Het gebruik

Gebruik het serum 3 á 4 keer per dag en breng het al deppend of licht wrijvend aan op de huid. Zodra roodheid verminderd kan je het gebruik verminderen. Blijf dit serum gebruiken zelfs wanneer de symptomen verminderen/verdwijnen. Door het Serum 2 tot 3 keer per week te blijven gebruiken, blijft de huid voorzien van de benodigde mineralen en vitaminen en houd je de huidproblemen onder controle.

Dit product kan gebruikt worden vanaf 12 jaar.

Salcura Bioskin Dermaserum Daily is o.a. verkrijgbaar bij Big Greensmile voor €15,99 50ml

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin

Salcura Bioskin Dermaspray Daily

Dermaspray is geschikt voor iedereen met een overgevoelige en droge huid of iedereen die last heeft van huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis, dermatitis, rosacea. Het helpt de huid een barrière te vormen zodat de huid beter gehydrateerd blijft en klachten afnemen. De substantie trekt diep de huid in, zodat de huidcellen in een vroeg stadium van de levenscyclus worden bereikt en diep worden gevoed. De huidcellen zullen gezonder aan de oppervlakte verschijnen, waardoor de huid er beter uit zal zien en symptomen zullen afnemen.

Deze spray gebruik ik voor voor mijn armen, benen en voeten waar ik enkele psoriasis plekken en roodheid heb. De spray geeft gelijk verlichting en trekt snel de huid in. Het word geadviseerd om de eerste periode de spray zo’n viermaal per dag te gebruiken waar nodig is. Zodra de symptomen afnemen kan je het gebruik terugbrengen naar tweemaal per dag voor een blijvend resultaat.

Salcura Bioskin Dermaspray Daily is verkrijgbaar bij o.a. Big Greensmile voor €19,99 100ml

Salcura Bioskin

Heb jij last van een huidaandoening zoals czeem, psoriasis, dermatitis, rosacea, dan kan ik zeker deze producten aanraden. Ze geven direct verlichting en oplanger termijn nemen de symptomen zichtbaar af. De producten zijn veilig in gebruik en op natuurlijke basis.

Ben jij al bekend met de producten van Salcura Bioskin?