De herfst is begonnen, hoewel je dat misschien niet zou denken met die heerlijke temperaturen. Maar vergis je niet, de bladeren kleuren al en het is dus tijd om ons huisje weer herfstig in te richten. Dat betekend ook heerlijke herfstige beauty producten! En ter ere van de Halloween Bloghop ga ik daarom de Vanilla Pumpkin producten van The Body Shop weggeven! Doe je mee?

De Vanilla Pumpkin geur is niet nieuw voor de kenners. Het is volgens mij een seizoens geur die jaarlijks terugkomt. En gelukkig maar want hij ruikt geweldig! Dit keer zie je in de verpakking het welbekende beeld van een doodshoofd, alleen dan niet zo scary maar met bloemen. De lijn is namelijk geïnspireerd op het feest Diá de Muertos (de dag van de doden ofwel Halloween). 

De Vanilla Pumkin collectie bestaat uit drie heerlijke producten. Namelijk een handcreme, body butter en een shower gel. Zelf gebruik ik de shower gel heel graag. En de handcreme, die heeft een ere plaats in mijn handtas. De hele collectie is vanaf nu verkrijgbaar in The Body Shop winkels en via de website.

The Body Shop Vanilla Pumpkin shower gel 250ml, €7,00


The Body Shop Vanilla Pumpkin body butter 200ml, €16,00


The Body Shop Vanilla Pumpkin hand cream 30ml, €5,50

Halloween Bloghop

Als je de bloghop volgt ben je via Maddy van Meervanmama.nl bij mij terecht gekomen. Hoe vonden jullie haar winactie? Ik zou ook wel een leuke Halloween outfit voor Noé willen winnen! En met de cadeaubon die ze weg geeft kan je dat gelijk shoppen!

Ik verwijs je graag door naar Merel van Lotuswritings.nl. Hier maak je kans op een super leuk goodiepakketje van de film Goosebumps 2. Naast dat dit natuurlijk een super leuke prijs is om te winnen heeft Merel ook gewoon hele leuke blogs om te lezen! Dus neem zeker even een kijkje!

Zoals ik al zei ga ik ook iemand blij maken! Ik geef namelijk de complete Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop weg! Alles wat je hoeft te doen is mij volgen op Instagram en een comment onder dit artikel of op social media achterlaten zodat ik je kan contacten als je gewonnen hebt. De winnaar krijgt over een week bericht! 

Meer leuke winacties zien? Maak dan de Halloween bloghop af!