Op dit moment is het heerlijk weer, perfect om buiten te genieten van het weer. Maar let je wel op dat je niet de hele tijd in de zon zit? Een parasol is op dit moment onmisbaar in je tuin. En naast de standaard modellen parasols, heb je ook prachtige design parasols. In dit artikel laat ik je mijn favorieten zien!

Design parasols

De aanschaf van een parasol is belangrijk tijdens zonnig weer, niet alleen beschermt het je huid tegen de felle straling, een parasol zorgt er ook voor dat je langer kunt genieten van het buiten zijn. Design parasols heb je zowel staand als zwevend, waardoor jij keuze genoeg hebt. Door het strakke design past het vrijwel in iedere moderne tuin en kun je de design parasol gemakkelijk combineren met andere tuinmeubelen.

design parasol 1

De mooiste merken

Eigenlijk zijn er twee merken die er tussen uit springen voor mij, een daarvan is Extremis. Extremis is een Belgisch designmerk wat zich kenmerkt door een prachtige outdoor collectie. Perfect wanneer je naast een parasol ook op zoek bent naar design buitenmeubels. Daarnaast is EMU design ook een grote favoriet op het gebied van design tuinmeubelen, welke zelfs al sinds 1951 bestaan! EMU onderscheidt zich door modern én klassiek te zijn. Een spannende combinatie, wat ontzettend goed uitpakt.

design parasol 2

Mijn favoriete design parasol

Natuurlijk ben ik ook op zoek gegaan naar mijn favoriet, en dat is de EMU Shade Zweefparasol geworden. Een zwevend model lijkt mij erg handig om te plaatsen, omdat deze gewoon naast de andere meubels kan staan. Daarnaast viel ik voor het moderne design en de mogelijkheid tot het keren van de parasol. Erg handig aangezien de zon ook draait! Ik zie mij al aan mijn tafel zitten, heerlijk werken onder de parasol. Midden in de zon is niets voor mij!

Heb jij al een design parasol thuis?

Handtekening Jamey