Ik was verrast toen ik onlangs een mooie pakket met zomer make-up van het merk Dr. Pierre Ricaud ontving. Ik heb de afgelopen tijd alle producten goed getest en er zitten ook zeker een aantal pareltjes tussen. Kijk je mee naar mijn review van Dr. Pierre Ricaud?

Dr. Pierre Ricaud – Bronze Eclat Blush

Ik begin de review gelijk met één van mijn favoriete producten. Deze blush heeft namelijk niet alleen een prachtige verpakking en patroon maar de kleur is zo mooi en zacht peachy. Deze blush geeft een mooie frisse uitstraling met een zomerse gevoel. Je hebt hiervan maar een klein beetje product nodig voor een mooi en zichtbaar effect.

Dr. Pierre Ricaud – Bronze Eclat Blush is verkrijgbaar bij Ricaud van €25,00 voor €15,00

Dr. Pierre Ricoud – Terre de Soleil Bronzing Poeder

Deze bronze geeft je huid zichtbaar een mooie zomerse tint. Er zijn twee varianten een lichte en een donkere. Ik heb de lichtere varianten en helemaal niet erg voor mij want ik krijg hiermee een mooie natuurlijk look mee. De bronzer maakt mijn huid ook nog eens egaal en zacht.

Dr. Pierre Ricoud – Terre de Soleil Bronzing Poeder is verkrijgbaar bij Ricaud van €30,00 voor €18,00

Dr. Pierre Ricaud – Transparante Hydraterende Lippenbalsem (zacht roze)

Mijn tweede favoriet is deze hydraterende lippenbalsem. Deze lippenbalsem geeft een natuurlijk resultaat met subtiele glans en peachy kleur. Deze Transparante Hydraterende Lippenbalsem is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Dr. Pierre Ricaud – Transparante Hydraterende Lippenbalsem is verkrijgbaar bij Ricaud van €19,00 voor €10,90

Dr. Pierre Ricaud – Transparante Hydraterende Lippenbalsem (stralend koraal)

Mijn derde favoriet is deze koraal kleurige lippenbalsem. Ik gebruik deze vanwege de kleur net iets vaker als de zacht roze variant. Deze geeft namelijk nog best wel een hele mooie dekking en het geeft mijn lippen voldoende hydratatie.

Dr. Pierre Ricaud – Transparante Hydraterende Lippenbalsem is verkrijgbaar bij Ricaud van €19,00 voor €10,90

Dr. Pierre Ricoud – Zonbruine Teint Perfector

Om je huid een mooie zomerse gloed te geven, heeft Dr, Pierre Ricaud deze zonbruine teint perfector. Hij is vrij donker vond ik en je kan hem het beste mixen met een lichte foundation of dagcrème. Deze bronze geeft dan wel een hele mooie zomer gloed en blijft ook de hele dag mooi zitten. De substantie is vloeibaar en laat zich gemakkelijk verdelen. Het voordeel hiervan is dat deze totaal niet vlekt.

Dr. Pierre Ricoud – Zonbruine Teint Perfector is verkrijgbaar bij Ricaud van €20 voor €12,00

Dr. Pierre Ricaud – Oogpotlood en Oogschaduw

Deze 2-in-1 potlood geeft in een handomdraai een frisse open blik met een prachtige glans. Je kan hem zowel gebruiken als eyeliner of als oogschaduw. Ik zelf gebruik hem graag als eyeliner om een mooi natuurlijke look te creëren.

Dr. Pierre Ricaud – Oogpotlood en Oogschaduw is verkrijgbaar bij Ricaud van €14,00 voor €8,40

Dr. Pierre Ricaud – Volume Waterproof Mascara

Om je zomerse look natuurlijk helemaal af te maken hebben we natuurlijk ook een waterproof mascara nodig. De vezelborstel zorgt voor de volume en doordat het waterproof is geeft het ook een mooi en lang houdend effect.

Dr. Pierre Ricaud – Volume Waterproof Mascara is verkrijgbaar bij Ricaud van €19,00 voor €10,90

Wil jij een mooie natuurlijke zomerse look creëren dan is Dr. Pierre Ricaud Zomer Make-up daar perfect voor. Vooral de lippenbalsems en de blush gebruik ik dagelijks met heel veel plezier!

Ben jij al bekend met de producten van Dr. Pierre Ricaud?