Goodiebox Wear Your Pride

Met de nieuwe Goodiebox Wear Your Pride wordt je letterlijk uitgedaagd om gewaagder te zijn als dat je misschien gewend bent van jezelf. Zo zit er in de nieuwe Goodiebox een prachtig palette die je ogen laat stralen, een nagellak die de zomer is op jouw nagels en nog veel meer. Er zitten deze keer vijf full size producten in. Kijk je gauw mee naar de unboxing?

Goodiebox Wear Your Pride

Goodiebox Wear Your Pride

Over Goodiebox Wear Your Pride

Durf jij uit je comfortzone te stappen en aan de slag te gaan met de meest bijzondere kleuren? De Goodiebox gelooft in experimenteren, zowel van binnen als van buiten. Want niets is krachtiger dan een vrouw die uitdraagt waar ze voor staat.

Deze maan viert de Goodiebox samen met jouw het feit dat je je bijzonder zelf durft te zijn en daarin e geluk vind. Door zelfliefde en acceptatie word de wereld elke dag een beetje mooier. Jij bent het die je leven kleur geeft. Proost op jou en jouw diversiteit!

Goodiebox Wear Your Pride

Goodiebox Wear Your Pride

Niré Domed Blending Brush (Full size)

Met deze prachtige kwst van Niré kan je de perfecte ooglook maken voor elke gelegenheid. Wat mij direct opviel was dat de blending brush heel zacht is waardoor je heel makkelijk kleuren in elkaar kan laten overlopen. Echt een aanwinst dus!

Niré Domed Blending Brush heeft een winkelwaarde van €13,00

Goodiebox Wear Your Pride

Manucurist Bird of Paradise – Green Nail Laquer

Als dit geen zomers kleurtje is dan weet ik het ook niet meer! De nagellak is overigens helemaal op natuurlijke basis gemaakt. Super fijn voor je nagels dus. maar ook voor onze planeet.

Manucurist Bird of Paradise – Green Nail Laquer heeft een winkelwaarde van €14,00

Goodiebox Wear Your Pride

INC. redible Chase Your Rainbow Sheet Mask (Full size)

Een goed sheet mask kan natuurlijk geen kwaad. Maar ik moet zeggen dat ik van deze vrolijke Rainbow sheet mask wel heel erg vrolijk word! Het liefst doe ik een maskertje op als ik alle tijd heb en er gelijk een koptje thee en een goede Netflix serie bij aan kan zetten.

INC. redible Chase Your Rainbow Sheet Mask heeft een winkelwaarde van €5,00

Goodiebox Wear Your Pride

Ilse Jacobsen SUN Seaweed Face Cream SPF 15 (Full size)

Deze voedende crème met zeewier extracten beschermt en hydrateert je gezicht. Het zeewier wordt gevonden in de ondiepe wateren rond Hornbaek aan de Deense kustlijn en zorgt voor een anti-aging en beschermend effect voor elke huidtype. Trots-eer de zomer in stijl. Ik heb de crème nog niet geprobeerd, maar ik ben wel heel erg benieuwd!

Ilse Jacobsen SUN Seaweed Face Cream SPF 15 heeft een winkelwaarde van €20,00

Goodiebox Wear Your Pride

Goodiebox Wear Your Pride

Goodiebox Wear Your Pride

Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection (Full size)

En dan nu het pareltje van de Goodiebox Wear Your Pride! Dit oogschaduw palette heeft alle kleuren die je nodig hebt om jouw ogen mooi eruit te laten zien. Van sandy nude kleuren tot warme en vurige tinten. Ik ben hier zo blij mee! Je kunt dit pallet perfect gebruiken voor een mooie dagelijkse look.

Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection heeft een winkelwaarde van €43,00

Goodiebox Wear Your Pride

De waarde van de box deze maand is €97,00 en de aanschafwaarde is €19,95!

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker de Goodiebox adviseren. De box onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.